30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Garmin Forerunner 735XT, kék

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 735XT, kék
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, iránytű, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: kémiailag edzett, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUG570k1 Termékszám:  010-01614-07 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 735XT, kék

A Garmin Forerunner 735XT sportóra számos funkciót támogat, ennek köszönhetően a triatlonisták teljes mértékben kihasználhatják azt (a futáshoz, úszáshoz és a kerékpározáshoz). Azonban az óra az olyan sporttevékenységek során is rögzíti az adatokat, mint az evezés, túrázás vagy fitnesz edzés. Az óra stílusos háza egy GLONASS támogatással ellátott kifinomult érzékenységű GPS vevőegységet rejt. Az óra elejének egészét egy nagyméretű és jól olvasható 1,23" színes kijelző borítja. Az okosóra emellett támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést is.

  

A Garmin Forerunner 735XT Blue okosóra főbb jellemzői

  • Gyönyörű formatervezésű karóra
  • Sokoldalú felhasználás a különféle sportágakban
  • Uniszex karóra a vékony és széles csuklóra
  • A nagy méretű kijelző kiválóan olvasható a napsütésben
  • Bluetooth és ANT+ technológia támogatása
  • Tartós üzemidő töltésenként
  • Türkiz szín

Tökéletesen olvasható Garmin okosóra kijelző

A kijelző felbontása remek 215 × 180 pixel, amely tökéletesen olvasható még közvetlen napfényben is. Az óra hátulján található egy beépített pulzusmérő érzékelő, amely gondoskodik a pulzusod gyors és egyszerű, ugyanakkor rendszeres méréséről.Természetesen az óra támogatja a vezeték nélküli Bluetooth és ANT+ technológiákat a mobiltelefon illetve más készülékek vagy érzékelők könnyű csatlakoztatása érdekében. Az óra minőségét a beépített újratölthető Li-ion akkumulátor fokozza, amely maximum 11 napot biztosít Smart üzemmódban illetve 9 órát fitnesz óra üzemmódban bekapcsolt GPS-el.

Páratlan feldolgozás

Ez az óra egy rendkívül mutatós darab a csuklódon. Ezt elsősorban a prémium minőségű felhasznált anyagoknak és a kiemelkedően nagy átmérőjű kijelzőnek köszönheti. A szilikon pánt gondoskodik a kényelmes viseletről még hosszabb utazások alkalmával is. Az óra másik előnye, hogy a szíjat kicserélheted egy másik színűre, így testreszabhatod a megjelenését. Mivel az óra kompakt méretű, uniszex kategóriába sorolták, tehát férfiak és nők egyaránt viselhetik csuklómérettől függetlenül.

Okosóra sokoldalú felhasználással

A Garmin Forerunner 735XT okosórák elsősorban a triatlonisták igényeit elégítik ki, hiszen zökkenőmentesen váltanak a mért tevékenységek között, tehát egyetlen kattintással megváltoztathatod az általad kívánt mért tevékenységet például az úszásra. Azonban, ha nem vagy triatlonista, akkor sem kell csüggedned, hiszen a Garmin Forerunner 735XT okosóra olyan sok értékes funkcióval büszkélkedhet, amelyeket nagyszerűen kihasználhatsz a séta, futás, úszás, kerékpározás, túrázás és számos más tevékenység során. Az óra segítségével megfigyelheted a mindennapitevékenységeidet, amely magában foglalja még az alvást is.

Okos értesítések

A Smart értesítéseknek hála nem szükséges többé aggódnod a nem fogadott hívások és az olvasatlan üzenetek miatt. Amikor a telefonod csatlakozik az órához, élvezheted az olyan intelligens funkciókat, mint a hívó fél megjelenítése, a bejövő SMS és email üzenetek illetve más értesítések fogadása.

Elevate pulzusmérő érzékelő

A Garmin Forerunner 735XT Blue okosóra egy olyan innovatív pulzusmérő érzékelővel rendelkezik, amely közvetlenül a csuklódon méri a pulzusodat. Ennek eredményeként nincsen szükség mellkaspánt viselésére, így tehát valós időben mérheted a pulzusodat, amelyet a Garmin okosóra kijelzője megjelenít.

Connect IQ

Az okosóra által mért és tárolt adatokat továbbíthatod a Garmin Connect edzőnapló alkalmazásba a sporttevékenység befejeztével, Bluetooth technológia segítségével az okostelefonodra vagy USB csatlakozással a számítógépedre is. Ezáltal különféle elemzéseket készíthetsz a tevékenységeidről, ezeket pedig elmentheted az online edzőnaplóba. Ez az alkalmazás teljesen ingyenesen elérhető. Továbbá a Garmin Connect IQ támogatja a widget-ek cseréjét is az órádon.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
264 óra (11 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!
Üveg
Kémiailag edzett Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Kék Kész!
Tömeg
44 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
264 óra (11 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
264 óra (11 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez a termék tartalmaz Magyarországon évényes jótállást, garanciát (szervizelés)? Amennyiben igen, ez 1 év?

Kérdések és válaszok: Garmin Forerunner 735XT, kék
Kiegészítők: Garmin Forerunner 735XT, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Forerunner 735XT Blue.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ