Akvizice ApF HU Shop roku

Garmin Forerunner 735XT Okos Sportkaróra

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 735XT Okos Sportkaróra
Sportóra nagy érzékenységű GPS-vevő, 1,23"-es kijelző (215x180 képpont), újratölthető Li-Ion akkumulátor, akár 9 óra edzés vagy 11 nap intelligens nézési módban, intelligens értesítés, vízmentes (5ATM), Bluetooth, ANT + HRM úszáshoz
Kód:  SKG037c06 Termékszám:  010-01614-10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 735XT Okos Sportkaróra Megszűnt

Garmin Forerunner 735XT Okos Sportkaróra

Modern Forerunner 735XT GPS óra ideális eszköz minden állóképességi sportoló számára, de különösen a triatlont művelő sportolók számára. Széles körű funkcionalitásával, kompakt méretével és kis súlyával meg fogja lepni a leendő felhasználók széles táborát. Az órát úgy alakították ki, hogy kisebb csuklókra is pontosan illeszkedjen, így kiválóan illeszkedik a női sportolók karjára is. A Forerunner 735XT beépített Elevate™ pulzusmérő technológiát használ a csuklón mért szívritmus mérésére, de ha felkészülésre vagy regenerálódásra van szüksége, a Forerunner 735XT szívritmuspánttokkal is kiegészíthető, a HRM Swim és a Tri-HRM amit a csomagban megtalál, ezek Víz alatti szívritmus mérésre is alkalmasak. Órák egy rendkívül érzékeny GPS vevőt is rejtenek magukban, mely az aktuális tartózkodási helyét pontosan méri. Minden mért adat a színes LCD kijelzőn megjelenik. De nem csak itt nézheti meg az adatait, hanem azokat akár okostelefonon vagy éppen számítógépen is megtekintheti. 

Legfontosabb jellemzők

  • részletes mérési és értékelési funkciók,futás, úszás és kerékpározás alatt
  • beépített szívritmus mérő, érzékelő közvetlenül a csuklón
  • Sportolók számára alkalmas kisebb csukló méretek
  • színes LCD kijelző felbontása 215 x 180 pixel
  • akkumulátor folyamatos működési ideje akár 14 óra, normál használat mellett
  • támogatja a mobil eszközökön futó Android, iOS és Windows Op. rendszereket
  • Kijelző értesítések továbbítása okostelefonokra
  • lehetőség további funkcionalitási és megjelenési bővítésre
  • tartozék két mellkasi öv HRM-Swim és a Tri-HRM

futásidejű elemzés

Az óra segít értékelni a futó technikájának pontos statisztikai adatait, „Running Dynamics”, amely méri a teljes futásdinamikát például, a láb talajérintési időt és egyensúlyt, lépéshosszat, függőleges arányt, vagy a bal és a jobb lábak közötti megosztást. Tesztelje magát a fitness edzés teljes ideje alatt, ne csak az első percekben. Attól függően, hogy a teljesítmény mérés feltárja az esetleges túledzést és javaslatot tesz pihenőidő beiktatására.

A haladó monitorozásra és statisztikák készítésére szükséges használni az HRM-Tri érzékelőt mely mellékelve van a csomagban. Ellenáll a víznek és az akkumulátora akár 10 hónapig is működik egy feltöltéssel.

Ideális kerékpár

Kerékpározáshoz az óra számos praktikus funkcióval rendelkezik. Különösen nagyra fogja értékeli a sebességmérőt, a wattmérőt vagy a gyalogos lépésszámmérést. Kiszámítja a "VO2 max" aerob állóképességi mutatókat. Ezenkívül megmutatja a GPS által számított aktuális magasságot. Megtekintheti a részletesebb adatokat, például a magassági profilt vagy a szerzett és elveszített magassági statisztikát a Garmin Connect alkalmazásban.

mérés úszás

Mérje meg a fitneszét úszás közben a kültéri vagy beltéri medencében. Az intelligens óra rendszere felismeri a úszó úszás módját, a tempót, a medencék számát és a megtett távolságot.  A haladó felhasználók értékelni fogják a felvételek számának és az úszás teljes hatékonyságának értékelését SWOLF pontszámmal.

Úszás közben is mérheti szívritmusát a HRM Swim vagy HRM Triple szívritmus érzékelők használatával. Az adatokat a belső memóriában rögzülnek, és közvetlenül a megjelenítés után vagy az edzés után szinkronizálódnak. Az akkumulátor a használattól függően legfeljebb tíz hónapig használható újratöltés nélkül. Mindkét érzékelő ellenáll a 50 méteres mélységi nyomásnak. Továbbá, a HRM úszásérzékelőnek van egy adhezív felülete a csökkentett úszási ellenállás érdekében.

Széles lehetőségek további felhasználásokra 

A triatlon tevékenységek mellett számos egyéb sportot, mint például az evezés, a sífutás, a túrázás vagy a fitnesz edzéseket is képes kezelni. Nem kell mérni a szívverést éppen terhelés alatt. A kis súly miatt még azt sem tudja, hogy a kezén van az eszköz. A pulzusszámot egész nap mérheti. Az óra tehát nem csak az impulzus értékét, hanem a napi teljes mozgás értékét is méri. A minőség mérése közben is alvó állapotban tarthatja.

Az okostelefonhoz csatlakoztatva az órája képes bejövő hívásokat, SMS-eket, email-eket és sok más értesítést az Ön igényeinek megfelelően megjeleníteni. Ez az összekapcsolás egy másik érdekes tulajdonságot is szolgálhat. A gyakorlat során minden alapvető információ, például aktuális pozíció, pulzusszám és online sebesség, továbbítható az internetre. Ennek köszönhetően az edzését mások is követhetik bárhol is van Ön.

Műszaki paraméterek:

súly:
44 g (karóra)
49 g (mellkasi érzékelő HRM Tri)
51 g (mellkasi érzékelő HRM Swim)

az akkumulátor élettartamát:
14 óra (normál GPS használat mellett )
24 óra (ha aktív az energiatakarékossági funkció UltraTrac )

Üzemi hőmérséklet:
-20 és +50 ° C-között

A csomag tartalma:
Forerunner 735XT karóra
1 × hallgatófej HRM Tri
1 × hallgatófej HRM Swim
USB tápkábelt és az adatkábelt
használati utasítás

Paraméterek

Tömeg
40,2 g Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
14 óra (0,58 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
40,2 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
14 óra (0,58 nap) Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 735XT Midnight blue & Frost blue Tri Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GarmGarmin Forerunner 735XT Midnight blue & Frost blue Tri Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GarmGarmin Forerunner 735XT Midnight blue & Frost blue Tri Bundle.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ