Akvizice ApF HU Shop roku

Garmin óraszíjak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Strap colour
Fekete
(108)
Kék
(56)
Szürke
(40)
Fehér
(39)
Piros
(36)
Szíj anyaga
Szilikon
(259)
Nejlon
(136)
Bőr
(38)
Rozsdamentes acél
(33)
Műbőr
(25)
Acél
(2)
Titán
(2)
Szűrés

A Garmin óraszíjak az innováció és az elegancia világát testesítik meg, ahol a fejlett technológia és a divatos kifejezésmód találkozik. A Garmin okosórák és sportórák ma már a teljesítmény és a funkcionalitás szimbólumai. De miért kellene, hogy csak erre a szerepre korlátozódjanak? A Garmin óraszíjak segítségével többé válnak, mint csupán egy eszköz - divatos kiegészítők lehetnek, amellyel kifejezheted egyedi stílusodat és ízlésedet.

Tovább

Garmin óraszíjak változatos kompatibilitással

A Garmin szíj nem csak egy praktikus kiegészítő a készülékhez, hanem egy módja arra is, hogy megmutasd egyedi személyiségedet. A Garmin okosórák kiváló teljesítményükről és megbízhatóságukról ismertek, a szíjak széles választékával pedig stílusossá és egyénivé varázsolhatod. Tarts lépést a technológiával és a divattal egyszerre. A Garmin óraszíjak pontosan ezt teszik lehetővé.

  • A Garmin óraszíjak kiváló minőségű anyaga és kivitelezése hosszú távú kopás- és sérülésállóságot biztosít.
  • A különböző színeknek és textúráknak köszönhetően személyre szabhatod az órádat. Válaszd ki az ízlésednek és stílusodnak leginkább megfelelő Garmin óraszíj típust.
  • A Garmin óraszíjak Quick Release vagy QuickFit funkcióval is rendelkezhetnek.
  • A kioldó mechanizmusok lehetővé teszik a gyors, szerszám nélküli szíjcserét.

i

A Garmin az okosórák és sportórák egyik úttörője. Készülékeik hosszú utat tettek meg az első modellektől a jelenlegi technológiai csodákig.

A gyári Garmin óraszíjak ötvözik a stílust és a funkcionalitást

A gyári Garmin szíjak a megfelelő választás azok számára, akik tökéletes szíjat keresnek Garmin órájukhoz. Nemcsak stílusosak, hanem praktikusak is, valamint problémamentes cserét és testreszabást biztosítanak. A Garmin óraszíjak esetén a hangsúly minőségen és a tartósságon van, ami azt jelenti, hogy nemcsak jól néznek ki, hanem hosszú élettartammal rendelkeznek és megbízhatók.

Fedezd fel az eszközödhöz legjobban illő Garmin óraszíj modelleket

Mielőtt Garmin óraszíj típust választanál, figyelembe kell venned a szíj és az óra kompatibilitását. Minden egyes óramodellnek más mérete és kialakítása van, ezért fontos, hogy olyan szíjat válassz, amely tökéletesen illeszkedik hozzá. Minden Garmin óraszíj egyedi szélességű. Erre oda kell figyelned, mivel előfordulhat, hogy a szíj nem illeszkedik az órához.

Könnyű kezelés - Garmin óraszíjak QuickFit technológiával

A Garmin QuickFit szíjak innovatív megoldást jelentenek a Garmin okosórák és sportórák tulajdonosai számára, akik könnyen és gyorsan szeretnék megváltoztatni készülékeik megjelenését. Egyszerűen nyomd meg a pánt végén lévő gombot, így leoldhatod a készülékről. Csatlakoztass egy új Garmin óraszíj típust ugyanilyen egyszerűen.

  • A 20mm Garmin QuickFit okosóra szíjak 20 mm széles órákhoz valók, és számos színben és anyagból kaphatók. Válassz sportos szilikon Garmin óraszíj modellt az aktív napokhoz vagy a fényűző bőr modellt az elegáns estékhez.
  • A 22mm Garmin QuickFit okosóra szíjak 22 mm-es órákhoz használható. Számos lehetőséget kínál, így a készülék és a stílusod tökéletes harmóniában lehet egymással.
  • A 26mm Garmin QuickFit okosóra szíjak nagyobb, 26 mm szélességű óramodellekhez valók. Ezek nagyobb és jellegzetesebb megjelenést kölcsönöznek az órának.

Garmin vivoactive 3 szíj
Garmin bőr QuickFit szíj

Garmin vivoactive 4 szíj
Garmin Quick Release szilikon szíj

Quick Release – Garmin szíjak gyors és könnyed cserével

Ez az innovatív Garmin óraszíj lehetővé teszi a gyors, szerszámok nélküli szíjcserét. Könnyedén hozzáigazíthatod az órádat a különböző helyzetekhez és stílusokhoz. A Garmin óraszíjak könnyedén cserélhetők, így bárhol és bármikor testre szabhatod az órádat.

  • A Garmin 18 mm-es Quick Release szíjat 18 mm-es szíjjal rendelkező órákhoz tervezték. Ideális választás azok számára, akik finom és elegáns megjelenést szeretnének kölcsönözni az órájuknak.
  • A 20mm Quick Release Garmin óraszíjak 20 mm-es órákhoz használhatók. Különböző színek és anyagok széles választékából választhatsz, hogy megtaláld a stílusodnak megfelelő modellt.
  • A 22mm Quick Release Garmin óraszíjak lenyűgöző lehetőségeket kínálnak. Segítségükkel könnyedén megváltoztathatod az órád megjelenését a hangulatodnak megfelelően.

A Garmin szíjak anyaga - válaszd ki a stílusodhoz legmegfelelőbbet

Amikor Garmin óraszíj modellt választasz okosórádhoz vagy sportórájához, az anyag kulcsszerepet játszik abban, hogy hogyan néz ki, mennyire illeszkedik kényelmesen és mennyire tartós a szíj. Kínálatunkban számos Garmin óraszíj található, így kiválaszthatod az igényeidnek és ízlésednek leginkább megfelelőt.

  • A szilikon Garmin szíjak ideálisak sporttevékenységekhez és mindennapi viselethez. Nedvesség- és izzadásállóak, ami azt jelenti, hogy sportolás közben is magabiztosan izzadhat. Ráadásul puha és kényelmes viselet.
  • A bőr Garmin óraszíjak elegáns és klasszikus megjelenést kölcsönöznek az órádnak. Ideálisak formális alkalmakra, és kifinomult kiegészítői lehetnek az öltözékednek. A bőr méltósággal öregszik, ami azt jelenti, hogy idővel még szebbé válik.
  • A rozsdamentes acél Garmin óraszíjak tartósságukról és ellenállóképességükről ismertek. Ideálisak azok számára, akik a masszív konstrukciót modern megjelenéssel szeretnék ötvözni. Ezek a szíjak kopás- és karcállóak.
  • A nejlon Garmin óraszíjak könnyű és kényelmes viseletet biztosítanak. Nagyszerű választás a mindennapi tevékenységekhez és sporteseményekhez egyaránt. Ráadásul számos mintával és színben kaphatók, ami azt jelenti, hogy ezekkel a szíjakkal kifejezheted személyes stílusodat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 17 - 23 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 090 Ft

2.
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Rózsaarany kivitel, milánói dizájn
6 290 Ft

3.
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 14 - 20 cm körméretű csuklóra, Rózsaszín kivitel
3 390 Ft

Még több
505 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Eternico Leather Band universal Quick Release 22mm - fekete - Szíj
Típusok
3,9 46×
Eternico Leather Band universal Quick Release 22mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga bőr, 22mm Quick Release csatlakozás, 14 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS059
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
FIXED Leather Strap - barna - Szíj Típusok
3,8 30×
FIXED Leather Strap - barna
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga bőr, 22mm Quick Release csatlakozás, 16,5 - 21,5 cm körméretű csuklóra, Barna kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP960a8
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Samsung Szövet szíj (M/L) - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga nejlon, 20mm Quick Release csatlakozás, Fekete kivitel
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW059l4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Quick Release 18 szilikon - fehér - Szíj Típusok
4,3
Garmin Quick Release 18 szilikon - fehér
Szíj - Garmin, Huawei, Withings és WOWME karórákhoz, anyaga szilikon, 18mm Quick Release csatlakozás, Fehér kivitel
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPGban025
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - rózsaarany - Szíj
Típusok
4,1 278×
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - rózsaarany
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Rózsaarany kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS052
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - fekete - Szíj
Típusok
4,1 278×
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS050
4,4 136×
Eternico Essential Steel Buckle Universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 17 - 23 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETG031
Eternico Elegance Milanese universal Quick Release 22mm - fekete - Szíj
Típusok
4,4 138×
Eternico Elegance Milanese universal Quick Release 22mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 22mm Quick Release csatlakozás, 12,5 - 20 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS053
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm - fekete - Szíj
Típusok
4,5 159×
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 16,5 - 21,6 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS045
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - ezüst - Szíj
Típusok
4,1 278×
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - ezüst
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Ezüst kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS051
Eternico Essential Vertical Grain Rose Gold Buckle universal Quick Release 20mm - rózsaarany - Szíj
Típusok
4,3 100×
Eternico Essential Vertical Grain Rose Gold Buckle universal Quick Release 20mm - rózsaarany
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 15,2 - 19,8 cm körméretű csuklóra, Rózsaarany kivitel
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS043
FIXED Silicone Strap Universal 22 mm - fekete - Szíj Típusok
4,4 74×
FIXED Silicone Strap Universal 22 mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 16,7 - 21,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a65
4,4 136×
Eternico Essential Steel Buckle Universal Quick Release 20mm - fehér
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 17 - 23 cm körméretű csuklóra, Fehér kivitel
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETG034
3,9 34×
Eternico Essential with Metal Buckle universal Quick Release 22mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 11,2 - 17,8 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETHU020
4,4 24×
FIXED Nylon Strap Universal 22 mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga nejlon, 22mm Quick Release csatlakozás, 14,5 - 22 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a165
4,9 14×
Spigen Modern Fit Black Samsung Galaxy Watch 22mm
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 22mm Quick Release csatlakozás, 14 - 24 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
15 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP040a14
4,2 93×
Aligator Watch 22 mm szilikon szíj - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 14,5 - 23,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AlB22a
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - fekete - Szíj
Típusok
4,0 97×
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga bőr, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS055
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 20mm - fekete - Szíj
Típusok
4,3 100×
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 15,2 - 19,8 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS041
4,5 75×
Eternico Essential Universal Quick Release 20 mm - Cloud White
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 14 - 20 cm körméretű csuklóra, Fehér kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_U20E19
Eternico Essential Steel Buckle universal Quick Release 20mm - zöld - Szíj
Típusok
4,6 111×
Eternico Essential Steel Buckle universal Quick Release 20mm - zöld
Szíj - a következőkhöz: Samsung Galaxy Watch 4 és Active 2; Huawei Watch GT 3; Amazfit Bip U, Bip U Pro, GTS, GTS 2, GTS 2 mini, GTS 2e, GTS 3, Neo; Garmin Forerunner 245, Forerunner 55, Forerunner 45S, Forerunner 645, Tactix Delta, Vivoactive 3; Venu, Venu Sq, Venu 2 Plus
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETG020
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - rózsaszín - Szíj
Típusok
4,0 97×
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - rózsaszín
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga bőr, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Rózsaszín kivitel
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS057
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 20mm - ezüst - Szíj
Típusok
4,3 100×
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 20mm - ezüst
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 15,2 - 19,8 cm körméretű csuklóra, Ezüst kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS042
FIXED Silicone Strap Universal 20 mm - fekete - Szíj
Típusok
4,2 49×
FIXED Silicone Strap Universal 20 mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 16,5 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a61

Garmin óraszíjak

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk.
Hamarosan a boltok pultjaira kerül két új Aligator Watch okosóra, amelyek a kiváló dizájn, szilárd felszereltség és csábító árcédula egyedülálló kombinációját képviselik, 30 000 forint alatti összegért. Ezen túl egy csábító meglepetést is találunk a csomagban.
cikkOkosórával a jobb kondíció felé Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
További cikkek

Garmin óraszíjak

A Garmin óraszíjak kategóriában összesen 505 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó garmin óraszíjak
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ