30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Garmin vívoactive White GPS-es okosóra szívtritmusmérővel

Termékkatalógus
Garmin vívoactive White GPS-es okosóra szívtritmusmérővel
Sportóra - sokoldalú (úszás, futás, kerékpározás, golf), vékony, könnyű, intelligens GPS-es okosóra, magas érzékenységű GPS vevő, figyelemmel kíséri a napi tevékenységeket, SMART funkciók, okostelefonnal való szinkronizáció Bluetooth-on keresztül, Premium szívritmusmérő
Kód:  SKG072c5 Termékszám:  010-01297-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin vívoactive White GPS-es okosóra szívtritmusmérővel Megszűnt

Garmin vívoactive White GPS-es okosóra szívtritmusmérővel

Sokoldalú, okos és ultravékony GPS sport karóra

Az intelligens Garmin vívoactive HR GPS-es okosóra nem csak az egészséges életmód folytatásában nyújt kiváló segítséget, de egyben nagyszerű edzőtárs is. Ennek a készüléknek köszönhetően a legtöbbet hozhatod ki magadból a mindennapok során. Csak állítsd be az elérni kívánt lépések számát, és mérd a teljesítményedet, valamint az elégetett kalóriákat annak érdekében, hogy teljes mértékben kivitelezhesd az edzéstervedet.

Hosszabb ideig tartó inaktivitást követően az óra figyelmeztetést küld és arra motivál, hogy állj fel végre és sétálj egy kicsit. A Garmin Connect felületnek köszönhetően egyszerűen nyomon követheted a teljesítményed részletes összesítését, amelyet akár mások eredményeivel összehasonlíthatsz.

Legfontosabb jellemzői

  • Napi tevékenységnyomonkövetés, amely jobb teljesítmény elérésére ösztönöz
  • Rendkívüli pontosságú GPS vevő a tökéletesen átfogó edzés érdekében
  • A kivételesen könnyű tömegnek és a vékony kialakításnak köszönhetően nagyon kényelmes viseletet biztosít
  • Beépített sportalkalmazások, amelyekkel GPS-es futó-, kerékpáros-, golf- és úszófunkciók érhetők el
  • A csomag egy ANT+ támogatású szívritmusmérőt is tartalmaz
  • Okostelefonnal való szinkronizálás után megjeleníti a beérkező és elmulasztott hívásokat, a szöveges üzeneteket, az emaileket, stb.

Praktikus segítőtárs sportoláshoz

A Garming vívoactive HR Premium okosóra vízállóságának, vékony kialakításának és alacsony tömegének köszönhetően ideális választás az úszók számára, akik minden bizonnyal értékelni fogják az automatikus úszóstílus felismerést és a szakaszok hosszának felmérését. A szívritmusmérő mellkas pánt csatlakoztatásának lehetősége és a beépített GPS szintén a sportolók nélkülözhetetlen eszközévé teszik a készüléket. Ezekkel a funkciókkal az óra képes a távolság, a gyorsulás és a sebesség mérésére, miközben az elégetett kalóriák számát is megjeleníti. Ha a golfozás kedvelője vagy, akkor használd ki a több, mint 38 000 letölthető pálya nyújtotta élményt. Leegyszerűsített green nézetével az óra biztosítja a tájékozódást és a távolságok becslését, és számolja a pontjaidat. Segít akkor is, ha helyzetedből adódóan nem látod a green-t, valamint gombnyomással kiszámolja az ütés hosszát.

Legyél képben folyamatosan

A hab a tortán, hogy az okosóra Bluetooth technológiának keresztül szinkronizálható az okostelefonoddal. A jól olvasható, magas felbontású, színes érintőkijelző megjeleníti a különféle értesítéseket anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat. Ezáltal értesítést kapsz az elmulasztott hívásokról, a szöveges üzenetekről, emailekről, vagy a terveződbe beírt programok esedékességéről.

Paraméterek

Tömeg
38 g Kész!
Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
10 óra (0,42 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
38 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
10 óra (0,42 nap) Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin vivoactive White s pulzomerom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívoactive Weiß mit Pulsmesser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívoactive Weiß mit Pulsmesser.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ