Shop roku XFF HU

Garmin vívosmart HR, Black

Termékkatalógus
Garmin vívosmart HR, Black
4,0 6 értékelés
Okoskarkötő - távolság kijelzése, elégetett kalória mérése, alvás monitorozása, mozgással kapcsolatos kihívások grafikus figyelmeztetésekkel, ANT+, okostelefonnal való szinkronizálás Bluetooth kapcsolaton keresztül, 5 ATM-ig vízálló
Kód:  SKG065a Termékszám:  010-01955-12 Gyártó honlapja:

Garmin vívosmart HR, Black

Integrált pulzusmérővel ellátott stílusos eszköz a napi tevékenységek monitorozásához: ez az új Garmin vívosmart HR! Elegáns és kényelmes akár egész napos viselet során is. A kijelzőn megtekintheti a statisztikákat, mint például az addigi lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalória mennyiségét, a pulzusszámot, és így tovább. Szeretné tetézni a korábbi eredményeit, vagy egyszerűen csak fitt szeretne maradni? Akkor a vívosmart HR-t Önnek találták ki!

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos és kényelmes karkötő, mindennapos használatra is alkalmas
  • Méri a lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, a pulzust, a megmászott emeleteket és a testmozgás intenzitását
  • Értesítés bejövő hívás, e-mail és szöveges üzenet esetén, illetve emlékeztető a naptárbejegyzésekről
  • Aktivitásra motivál értesítéseken keresztül
  • Barometrikus magasságmérő és optikai pulzusszámláló
  • Lehetővé teszi az okostelefon zenelejátszójának kezelését
  • Együttműködik a Garmin VirB XE fényképezőgéppel
  • Az akkumulátor üzemideje akár 5 nap
  • Vízálló (5 ATM)
  • 136-187 mm kerületű csuklóra tervezték

Beépített optikai pulzusszámláló

A vívosmart HR okos tevékenységkövető legspeciálisabb része az optikai érzékelő, amely pulzusát közvetlenül a csuklóról méri. Így speciális mellkasi felszerelés nélkül mehet mozogni. A karkötő a pulzusszám adatainak kiértékelésével nyújt információt az elégetett kalóriákkal és a tevékenység intenzitásával kapcsolatban, így részletesebb és jobb visszajelzést kap erőfeszítéseiről.

Folyamatos motiváció a mozgáshoz

A vívosmart HR tevékenységkövető garantáltan ki fogja Önt mozdítani székéből! Nem csak a lépések számát és a megtett távolságot méri, hanem a barometrikus magasságmérő segítségével a megmászott emeleteket is. Az eszköz a tevékenységek intenzitását elmenti, így nyomon tudja követni a haladást, illetve össze tudja hasonlítani eredményeit a WHO által megállapított értékekkel. A karkötő megtanulja az aktivitási szintjeit, és minden nap újabb, teljesíthető lépéscélokat állít fel. A mozgássáv és a vibráció egy óra inaktivitás után emlékezteti, hogy itt az ideje az újabb kimozdulásnak. Ilyenkor egy rövid séta visszaállítja az inaktivitási időzítőt.

Részletes statisztika az ingyenes profilon

Maradjon kapcsolatban okostelefonjával. Minden alkalommal, amikor értesítést kap az okostelefonról, az eszköz finoman rezeg és megjeleníti az információkat érintőképernyőjén, melyet egy egyszerű mozdulattal megnyithat. Lehetővé teszi a zenehallgatás funkcióinak kezelését, és egy felbecsülhetetlen segítség a telefon elveszítése esetén is. A karkötő automatikusan szinkronizálja adatait az ingyenes Garmin Connect felhasználói fiókkal, ahol megtekintheti statisztikáit és diagramjait. Versenyezzen barátaival és büszkélkedjen az eredményekkel! Ha még részletesebb elemzést szeretne, csak hozzon létre egy MyFitnessPal fiókot, és szinkronizálja Garmin Connect profiljával.

Stílusos társ minden nap

A Garmin vívosmart HR karkötőn rengeteget dolgoztak a fejlesztők. Bizonyíték erre a minőségi kivitelezés és a nagy érintőképernyő 160 × 68 képpontos felbontással, mely akár közvetlen napfényben is tökéletesen olvasható. Úszás közben élvezze az 5 ATM-ig terjedő vízhatlanságot. A karkötő további előnye a kialakítása, mely egyszerre modern és elegáns, így például arra is alkalmas, hogy munkahelyén viselje.

Csomag tartalma
Garmin vívosmart HR
Töltőkábel
Leírás

Paraméterek

Sporttevékenységek
Fitnesz Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
29,6 g Kész!
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
29,6 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"
» További okoskarkötők"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin vívosmart HR, Black Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin vívosmart HR, Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívosmart HR Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívosmart HR Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ