Shop roku 30 dnů na vrácení

GIRO Dime FS Mat Blue

Termékkatalógus
GIRO Dime FS Mat Blue
Kerékpáros sisak - MTB BMX gyerek, forgó tárcsával, MIPS, ABS, ABS héj és EPS hab és EPS, belső bélés, fényvisszaverő elemek, inline-hoz, tömege 400 g, kék kivitel
Kód:  SPTgir289nad Termékszám:  SPTgir289nad

GIRO Dime FS Mat Blue

Szereted biciklin járni az erdőket és mezőket? A BMX pályákon érzed otthon magad? Akkor szükséged lesz egy olyan sisakra, amely megóv a súlyos fejsérülésektől. Ezt a modelltípust gyermek kerékpárokhoz tervezték. Stílusát és színét tekintve inkább fiúknak ajánlott. Fejkörfogat méretei 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm és 55 cm, súlya pedig 400 g. A(z) GIRO Dime FS Mat Blue kerékpáros sisak mountain bike típusú kerékpárokhoz való, de általános használatra is kiváló. A(z) GIRO Dime FS Mat Blue kerékpáros sisak nem csak dizájnos, de komoly védelmet is kínál. Vásárlásnál vegyük figyelembe, hogy a sisak milyen tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a konkrét sisak EN 1078 tanúsítványt kapott. Az ún. MIPS (Multidirectional Impact Protection System) rendszer mérsékli a rotációs erők hatását esés közben. A védelem nagyobb részéről elsősorban a(z) ABS, ABS héj és EPS hab és EPS gondoskodik. A szabályzókerékkel gyorsan és megfelelően rögzíthető. A 9 szellőztető rés segít, hogy ne izzadjon a fejed. Puha bélése kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a viselését.

A(z) GIRO Dime FS Mat Blue sisak lényegesebb tulajdonságai

  • A megfelelő kerékpáros sisak a biztonságos közlekedés elhanyagolhatatlan része
  • Gyermek kerékpárokhoz
  • Fejkörfogat méretei: 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm és 55 cm
  • Tömege mindössze: 400 g
  • Modelltípus: MTB, BMX és Korcsolya / Inline
  • A speciális MIPS technológia elnyeli az ütődések erejét
  • A bélés anyaga: Coolmax bélés
  • A rögzítés módja: forgó tárcsával
  • Reflexiós elemek
  • 9 szellőzőréssel rendelkezik

A korszerű MIPS technológia és a biztonság

A speciális MIPS technológiával készült sisak maximális védelmet nyújt a fejednek. Amikor a sisakot nagy ütés éri, az elasztomerek megfeszülnek. Ami megengedi, hogy a külső héj elcsússzon a bélésen, csökkentve a fejet érő negatív hatásokat. A mozgás csupán pár miliméternyi, de egy komoly fejsérüléstől védhet meg. Egy másik előnye, hogy a technológia nincs hatással a kényelemre.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Gyermek Kész!

Gyermek szerint

Gyermek neme
Fiúknak Kész!

Méret

Méret
XS, S Kész!

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat
55 cm Kész!

Technológia

Technológia
MIPS Kész!

Tulajdonságok

Felszerelés
Fényvisszaverő elemek, Párnázás, Forgókerék a méret beállításához Kész!
Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIRO Dime FS Mat Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIRO Dime FS Mat Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIRO Dime FS Mat Blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ