AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

GIRO Jacket II Dark Shadow/Gum

Termékkatalógus
GIRO Jacket II Dark Shadow/Gum
5 1 értékelés
Kerékpáros cipő - MTB, Platform pedálokhoz, Zárakat nem tartalmaz, női, szorítórendszer: cipőfűző, felsőrész: szintetikus bőr, vibram járótalp, tömege: 0,415 kg
Kód:  SPTgir128nad Termékszám:  SPTgir128nad

GIRO Jacket II Dark Shadow/Gum

A GIRO Jacket II Dark Shadow / Gum férfi kerékpáros cipő univerzális használatra kiváló. Nemcsak nehéz terepen alkalmas platform pedálokkal felszerelt hegyikerékpárra, de akár alkalmi viselethez is felveheted. A felső része szintetikus bőrből készült, vízálló kivitelű, könnyen karbantartható. A talp rendkívül erős, a cipő megbízható tartását klasszikus cipőfűzők biztosítják, amelyek igencsak tartósak és pontosan tartják a csomót. A kiváló minőségű EVA talpbetét, megfelelő kényelmet biztosít menet közben, továbbá csökkenti a lábra gyakorolt nyomást.

A GIRO Jacket II Dark Shadow / Gum legfontosabb jellemzői

  • Férfi kerékpáros cipők univerzális használatra
  • Nehéz terepre illetve alkalmi viselethez egyaránt alkalmas
  • A felső rész szintetikus bőrből készült vízálló kivitelben
  • Könnyű Vibram Ecostep talpú GIRO kerékpáros cipő
  • Nagy tapadású, ökológiai talp
  • Hatékonyan rögzített láb a cipőfűzővel való fixálásnak köszönhetően
  • Szín: bézs-szürke

Talp újrahasznosítható gumiból

A cipő része a könnyű Vibram Ecostep talp is, amely rendkívül környezetbarát, újrahasznosítható gumiból készül. Emellett kiemelkedő a tapadása, tartóssága és kopásállósága. A cipő nedves körülmények között is jól fogja tartani a lábat, mert ellenáll a csúszásnak. A GIRO Jacket II kiváló választás hegyikerékpározáshoz és mindennapi viselethez egyaránt.

Méretek:
EU 42, 43, 44, 45 és 46

Tömeg:
415 g / 43 EU


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIRO Jacket II Dark Shadow/Gum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giro Jacket II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIRO Jacket II Dark Shadow/Gum.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ