A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem, 2 db

Termékkatalógus
GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem, 2 db
4,8 4 értékelés
Tölthető elem - AAA NiMH (nikkel–fém-hidrid) egység, töltési ciklus: 1000, 1,2 V feszültség, 650 mAh, csomag tartalma: 2 db - 1 245 Ft/db
Kód:  HM020e7 Termékszám:  1032122061 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem, 2 db Megszűnt

GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem, 2 db

GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem, 2 db

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. Számos elektronikai készülék elemekkel működik, mint például a távirányítók, órák, elemlámpák sőt még néhány gyermekjáték is. A GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető mikro-ceruzaelem (AAA) tökéletes a mindennapos felhasználásra. Ezek újratölthető elemek 1,2 V-os feszültséggel. Fő előnyük, hogy akár 1000 alkalommal újratölthetőek.A ReCyko elemek Cordless verzióját kimondottan a vezeték nélküli eszközökhöz tervezték, ahol gyakori a túltöltöttség.Hosszú élettartam és stabilitás jellemzi. Az újratölthető elemek Ni-MH cellákkal készültek. A GP ReCyko Cordless AAA újratölthető elem 650 mAh-s kapacitással bír. A készletben két darab elemet találsz az újratöltés lehetőségével, így egyhamar biztos nem szükséges lecserélned azokat.


GP ReCyko Cordless AAA (HR03) 2 db újratölthető elem fő jellemzői

  • Az új ökológiai ReCyko sorozat GP újratölthető elemei
  • Mindennapi használatra otthoni és professzionális környezetben egyaránt
  • A GP ReCyko Cordless AAA (HR03 2 darab elemet kifejezetten a vezeték nélküli telefonokhoz és hasonló eszközökhöz tervezték
  • Fokozott ellenállás a túltöltés ellen (ami gyakori pl. a dokkolóállomásokkal)
  • Az újratölthető elem kapacitása 650 mAh
  • Igazán hosszú élettartam, akár 1000 ciklus
  • Feltöltve érkezik, azonnal felhasználható
  • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elem
  • Ezen felül a papírcsomagolás szintén teljesen környezetbarát
  • Elem típusa: mikro-ceruza (AAA)
  • A csomag tartalma: 2 × GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem

A ReCyko megkíméli a természetet és a pénztárcádat

A GP elemek új, ReCyko termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. A GP ReCyko Cordless AAA (HR03) 2 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet. Emellett, a ReCyko okostöltőjét használva az energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg, mint amit megszoktál.


GP ReCyko Cordless AAA (HR03)

Használd az elemeket sok évig

GP ReCyko Cordless AAA (HR03) 2 darab újratölthető elemeket sok éven át használhatod kényelmesen, továbbra is ugyanolyan kapacitással, mint a kezdetekkor. Használatuk ezért komfortos, gazdaságos ugyanakkor környezettudatos is. A GP ReCyko kitart akár 1000 töltési és lemerülési cikluson át is. Mennyivel előnyösebb, mint az eldobható elemek!

GP ReCyko Cordless AAA (HR03)

Azonnal használatra kész

A GP ReCyko Cordless AAA (HR03) 2 darabos csomag megvásárlásakor nem szükséges várnod az elemek feltöltésére, azonnal felhasználhatod azokat. Feltöltött állapotban érkeznek a gyárból, és mivel képesek rendkívül hosszú időn keresztül megőrizni a töltöttségüket, nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy vajon mennyi időt töltöttek az áruház polcain. Így tehát biztos lehetsz abban, hogy amikor a GP ReCyko Cordless AAA (HR03) elemek megérkeznek az otthonodba, pontosan azzal a töltési kapacitással bírnak majd, mint amit a csomagoláson feltüntetettek.

GP ReCyko Cordless AAA (HR03)

A ReCyko megmenti a bolygónkat

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A Cordless AAA (HR03) 2 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ez idáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben a GP ReCyko Cordless AAA (HR03) 2 darab elem érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


A ReCyko újratölthető elemek széles választéka

A GP ReCyko Cordless AAA (HR03) 2 darab újratölthető elemet kifejezetten a vezeték nélküli telefonokhoz tervezték a legújabb technológia felhasználásával. A ReCyko termékcsalád többi modelljével ellentétben ezt az elemet magas számú töltési ciklus jellemzi, fokozott ellenállást nyújt a túltöltéssel szemben. A túltöltés gyakran fordul elő a vezeték nélküli telefonok, dokkolóállomások és más készülékek esetében - ilyenkor az elem túlmelegszik és fokozatosan veszít a maximális kapacitásából. A GP ReCyko Cordless AAA (HR03) elemekkel azonban biztonságban tudhatod akészülékedet.

Minél több GP ReCyko Cordless AAA (HR03) elemet használsz, annál jobb

A GP ReCyko újrahasznosítható elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. Amikor megvásárolod a ReCyko Cordless AAA (HR03) 2 darabos elemkészletet, számíthatsz arra, hogy ezek az elemek nagyon tartósak és valóban hosszú az élettartamuk. Sőt, jó néhány ciklus után a ReCyko Cordless AAA (HR03) elemek élettartama még valamivel magasabb is lesz, mint amit a csomagoláson feltüntetettek. Ezeknek a tulajdonságoknak hála a GP ReCyko újratölthető elem ideális választása mindennapos felhasználásra.


GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem minimális szénlábnyommal

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP ReCyko a megfelelő választás. Az elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, továbbá a GP ReCyko Cordless AAA (HR03) elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek teljes csomagolása is újrafelhasználható.Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább szívesen választasz olyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például a két darabos GP ReCyko Cordless AAA (HR03) elem, amely így valóban remek választás számodra.



Paraméterek

Kapacitás
0,65 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 000 × Kész!
Elem típusa
Újratölthető Kész!

Tulajdonságok

Kapacitás
0,65 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
1,2 V Kész!
Elem típusa
NiMH (nikkel–fém-hidrid) Kész!
Töltési ciklusok száma
1 000 × Kész!

Típus

Elem típusa
Újratölthető Kész!
Akku mérete
AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03) Kész!

Csomagolás tartalma

Kiszerelés
2 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP ReCyko Cordless AAA (HR03) újratölthető elem, 2 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko Cordless AAA (HR03),2 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nabíjacia batéria GP ReCyko Cordless AAA (HR03),2 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wiederaufladbarer Akku GP ReCyko Cordless AAA (HR03), 2 Stk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wiederaufladbarer Akku GP ReCyko Cordless AAA (HR03), 2 Stk.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ