Akvizice ApF HU Shop roku

Gumikötél

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
120 cm
240 cm
-
Szín
Fekete
(2)
Többszínű
(1)
Zöld
(1)
Sárga
(1)
Szűrés

A gumikötél hasonló, végtelen lehetőségeket nyújtó edző eszköz, mint a gumiszalag. Ha érdekel, mi a különbség köztük, miben rejlik a gumikötél igazi előnye és mikor érdemes őket elővenni, akkor olvass tovább.

Tovább

Erősítő gumikötél típusok

Végig tekintve a gumikötél kínálatot két fő típust lehet megkülönböztetni:

  • Gumikötél futóedzéshez – az egyik végét valamihez fixen rögzítjük, a másik vége pedig egy derékszíjhoz csatlakozik. Pár méteres sprintek során a megfeszülő gumikötél nagyobb erőkifejtésre sarkall, javítva ezzel a robbanékonyságot és az erőt.
  • Gumikötél fogantyúval – a kötél egyik (vagy mindkét) vége egy kényelmes fogantyúban végződik. Ez a verzió elsősorban a felsőtest izmainak erősítésére szolgál.

Gumikötél szett

Intenzív és kitartó edzéssel az edzettségi szint folyamatosan fejlődik, a kezdőknek szánt gumikötelet gyorsan ki lehet nőni. Ezért hosszú távon sokkal okosabb gumikötél szettben gondolkodni, amely több, különböző ellenállású kötelet tartalmaz.

Folyamatosan erősebb gumikötélre válthatsz, de használhatsz akár többet egyszerre, amivel egy univerzális gumis expandert kaphatsz. A felsőtesteden az izomcsoportok méretben, erőben nagyon eltérőek, emiatt a gumikötél szett különböző darabjaival hatásosan tudod megdolgoztatni őket.

Gumikötél edzés

A gumikötél önmagában is hatásos fitness kiegészítő, de akár kardió gépekkel kombinálva is találkozhatsz velük. Bizonyos edzőpadok gyári kiegészítői között is megtalálhatóak, továbbá a legtöbb taposógéphez is csatlakoztatható gumikötél.

Az edzőpadok esetében akkor van igazán létjogosultságuk, amikor nem vagy elég erős a súlyzós edzéshez. A gyakorlatok pontos kivitelezését eleinte biztonságosabb gumikötél segítségével elsajátítani, aztán átnyargalni a kézi súlyzókra.

Taposógép használata közben, mint nehezítés lehet alkalmazni. Az alsótest edzése közben például bicepsz hajlításokat lehet végezni az erősítő kötéllel, ezzel is növelve az intenzitást és az elégetett kalóriák mennyiségét.

A tapasztalt kondisok pedig elsősorban a bemelegítés során veszik hasznát a gumiköteleknek. Az állandó, de nem túl nagy ellenállás gyorsan üzemi hőfokra hevíti az izmokat és kezdődhet a megterhelő edzés.

Gumikötél ár

A gumikötelek ára 5 000 Ft környékén kezdődik, ezek a fogantyúval ellátott kisebb ellenállású modellek. A gumikötél szett ára ezzel szemben 8-10000 Ft. A szett legalább három gumikötelet tartalmaz, tehát sokkal költséghatékonyabb megoldásról van szó. A futóedzéshez használt gumikötél valamivel drágább, 20 000 Ft körüli áron elérhető.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
4,5 24×
Sharp Shape Expander készlet
Expander - 4,5 kg minimális ellenállás × 13,5 kg maximális ellenállás, hossza: 120 cm,
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0053
SKLZ Recoil 360, rugalmas gumikötél
Expander - 6,8 kg minimális ellenállás × 22,7 kg maximális ellenállás, hossza: 240 cm,
29 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsklz0037
Sissel Fitness gumikötél sárga
Erősítő gumiszalag - anyaga gumi
6 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms1999
4,0
Lifefit Long 1,8 m S2 világoszöld
Expander - hossza: 180 cm,
2 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTlfi053

Gumikötél

A Gumikötél kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gumikötél A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gumikötél A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gumikötél vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ