30 dnů na vrácení Shop roku

Archív - Gyerek pénztárcák

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A gyerek pénztárcák szórakoztató kiegészítők a kisebb gyerekeknek, hogy fontosnak érezzék magukat, a nagyobbaknak pedig elengedhetetlenek. A kínálat igazán gazdag - a gyerek pénztárca sokféle kivitelben készülhet, és kiválasztásakor figyelembe kell venni a gyermek életkorát és ízlését. Olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
LEGO Parrot - utazótárca
Pénztárca - gyerek, poliészter, zseb aprópénznek, rekesz kártyák és iratok számára, 2 kártyához, rögzítés típusa cipzár, nyakba akasztható pánt, téma LEGO, többszínű, méretek 8 × 11,5 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: HRAbz36400
LEGO Ninjago Prime Empire - tárca
Pénztárca - gyerek, poliészter, zseb aprópénznek, rögzítés típusa cipzár, nyakba akasztható pánt, téma LEGO, többszínű, méretek 8 × 11,5 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: HRAbz36399
Roblox - Characters - pénztárca
Pénztárca - gyerek, anyaga:, rejtett zseb a bankjegyek számára, érme zseb, átlátszó rekesz, bankjegy rekesz, zseb az aprópénznek, igazolványzseb, rekeszek kártyák és iratok számára
Megszűnt
Termékkód: GMERCHc0865d
Adidas Performance 3S WALLET
Pénztárca - gyerek, anyaga:, zseb az aprópénznek, igazolványzseb, rekeszek kártyák és iratok számára
Megszűnt
Termékkód: SPTadi524
Minecraft - Characters - pénztárca
Pénztárca - gyerek, poliészter, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, rögzítés típusa tépőzár, sorozat Minecraft, többszínű, méretek 11 × 8 cm (Ma×Sz)
Megszűnt
Termékkód: GMERCHc0213b
Minecraft - Creeper Sweeper - pénztárca
Pénztárca - gyerek, nejlon, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, 2 kártyához, rögzítés típusa tépőzár, sorozat Minecraft, zöld kivitel, méretek 12 × 8 cm (Ma×Sz)
Megszűnt
Termékkód: GMERCHc0213
5,0
Minecraft - SSSS BOOM - pénztárca
Pénztárca - gyerek, poliészter, rögzítés típusa tépőzár, sorozat Minecraft, fekete kivitel, méretek 11 × 9 × 1 cm (Ma×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: GMERCHc0113
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ