A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Kerékpár gyerekülés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Hátsó
(72)
Első
(1)
Felfogatás
Nyeregcsőre
(2)
Nyeregcsőre
(25)
Hátsó csomagtartóra
(40)
Vázméret
26"
(28)
700C
(22)
27,5"
(31)
28"
(21)
29"
(31)
Kapacitás
15 kg
30 kg
-
Szín
Fehér
(8)
Fekete
(28)
Piros
(23)
Barna
(1)
Zöldcitrom
(1)
Mentol
(2)
Kék
(1)
Narancssárga
(2)
Ezüst
(4)
Világosszürke
(2)
Szürke
(43)
Szürkéskék
(1)
Sötétszürke
(2)
Zöld
(6)

A biciklis gyerekülés nagy segítség, ha gyermeked még nem tud egyedül kerékpározni, és hosszabb utakat tervezel vele. A választás során fordíts különös figyelmet az elhelyezésre, a biztonsági jellemzőkre és a kényelemre. Melyik biciklis gyerekülés lesz a megfelelő neked és gyermekednek?

Tovább

Mikortól alkalmas a biciklis gyerekülés?

A gyerekülés biciklire hátra és előre is helyezhető, minden esetben a gyermeknek képesnek kell lennie arra, hogy önállóan tudjon ülni. Ennek a képességnek a kialakulása természetesen gyerekenként változik, de a gyártók leggyakrabban 18 hónapos alsó korhatárt határoznak meg. Ha gyermeked első életéve előtt szeretnéd használni ezt a kiegészítőt, konzultálj előbb a gyerekorvossal.

  • A biciklis gyerekülés körülbelül 4 éves korig alkalmas - természetesen ez a gyermek testsúlyától és magasságától függ.

i

Ne feledd, hogy a biciklis gyerekülés nem a rendkívül hosszú utakhoz való - a rezgések és az ütések nem tesznek jót a gyermek izom- és csontrendszerének.

Hova helyezhető a biciklis gyerekülés - első vagy hátsó gyerekülés biciklire

A gyerekülés biciklire hátra és előre is kerülhet, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.

Bicikli gyerekülés előre

Az első gyerekülés biciklire 9-15 kg-os teherbírásával nemcsak a gyermek testsúlya, hanem magassága miatt is alkalmasabb a kisebbek számára. Mik az első biciklis gyerekülés előnyei vagy hátrányai?

  • Jobb kommunikációt tesz lehetővé a gyermekkel.
  • Mindig szem előtt tarthatod a kis csemetét.
  • A gyermek jobban meg tudja figyelni a környezetét.
  • A hátizsákot viheted a csomagtartón vagy a hátadon.
  • Hosszabb utakra nem alkalmas.
  • A kis gézengúz akadályozza a kilátást.
  • A gyermek jobban ki van téve a szélnek/pornak.

Bicikli gyerekülés hátra

A hátsó gyerekülés biciklire alkalmasabb nagyobb gyermekek számára - körülbelül 22 kg-os terhelhetőséggel büszkélkedhet. A kerékpár gyerekülés általában állítható háttámlával is rendelkezik, ami kényelmesebbé teszi a gyermek számára. Milyen előnyei és hátrányai vannak?

  • Biztonságosabb és kényelmesebb utazást kínál.
  • A magasabb háttámla jobban megtámasztja a kicsi hátát.
  • Hosszabb távolságokra is alkalmas.
  • Gyermekedet a te tested védi.
  • Nincs szem előtt kislányod vagy kisfiad.
  • A gyermeknek nagyon korlátozott a látószöge.
  • Nem lehet hátizsák a hátadon vagy a hátsó csomagtartón.

Nagyobb teherbírásra van szükséged, de inkább előre tennéd az ülést? Sajnos csak a hátsó gyerekülés biciklire kínál 22 kg-ig teherbírást, az első pozíció tényleg csak a kicsiknek alkalmas.

Melyik a jobb - a biciklis gyerekülés csomagtartóra vagy tartókonzolra?

Mi a helyzet a rögzítéssel? Kínálatunkban kapható gyerekülés biciklire, amely a csomagtartóra vagy saját tartókonzollal a vázra/nyeregcsőre rögzíthető.

Kerékpár gyerekülés csomagtartóra

A biciklis gyerekülés csomagtartóra úgy készült, hogy könnyen rögzíthető legyen a kerékpár hátsó csomagtartójára - győződj meg róla, hogy a csatlakozás kompatibilis a csomagtartóval. Előnye, hogy a gyerek bicikliülés mellett táskákat is rögzíthetsz a csomagtartóra. Ellenőrizd, hogy a csomagtartó megfelelő, legalább 25 kg teherbírású-e.

Biciklis gyerekülés vázra/nyeregcsőre

A kerékpár gyerekülés nyeregcsőre speciális rögzítő rendszerrel rendelkezik, amely a vázra vagy a nyeregcsőre rögzíthető. Ez azt jelenti, hogy az ülést csak akkor kell feltenned a kerékpárra, amikor a gyermekkel együtt szeretnél kimozdulni. Ez egy nagyon gyors, praktikus és könnyen alkalmazható megoldás, amely kényelmesebb a gyermek számára.

i

A vázra szerelhető biciklis gyerekülés általában mind a férfi, mind a női kerékpárokra felszerelhető. Létezhetnek azonban olyan modellek, amelyeket ferde vázcsőre kell szerelni, vagy olyan modellek, amelyeket felső vázra kell szerelni.

5 tulajdonság, amelynek köszönhetően a biciklis gyerekülés teljesen biztonságos a gyermek számára

A biciklis gyerekülés esetében elengedhetetlen, hogy minden biztonsági előírásnak megfeleljen - a legfontosabb, hogy megfeleljen az EN14344 nemzetközi szabványnak. Ahhoz, hogy kisgyermeked biztonságban legyen, figyelj 5 biztonsági funkcióra.

  1. A biztonsági öveknek legalább 20 mm szélesnek kell lenniük, és olyan biztonsági zárral kell rendelkezniük, amelyet a gyermek nem tud kikapcsolni. Az előre helyezhető modellek korláttal is rendelkezhetnek. Az övek típusai:
    • váll/ágyék (hárompontos),
    • vállak/derék (hárompontos),
    • váll/derék/lábszár (ötpontos).
  2. A lábtámasz biztosítja, hogy a láb ne kerüljön a küllők közé. Győződj meg arról, hogy a lábtámaszon lévő pántok szélessége legalább 15 mm. Mivel a kicsik gyorsan nőnek, az állítható lábtámasz a legjobb választás.
  3. A kerékpáros sisak az egyik legfontosabb elem. A fejvédőnek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy gyermeked hirtelen fékezés vagy esés esetén megsérül.
  4. A biztonsági osztály a bizonyított terhelhetőséghez kapcsolódik. A leggyakrabban használt megnevezések a következők:
    • A C15 jelölést kapja az az első gyerekülés biciklire, amely 9-15 kg teherbírású,
    • az A15 ugyanolyan teherbírású, de a háttámla és az oldalfalak magassága eltérő,
    • az A22 a 9-22 kg teherbírású hátsó gyerekülés biciklire jelölése.
  5. A fényvisszaverő elemek különösen fontosak, ha a gyerekülés kerékpárra hátra kerül. A megfelelő elemek növelik a láthatóságot. Ezek vagy az ülés részét képezik, vagy mellényként vagy pántként kaphatók.

A biztonsági jellemzők mellett a tömeg is fontos. A biciklis gyerekülés tömege modelltől és elhelyezéstől függően 3 és 17 kg között lehet.

A dönthető kerékpár gyerekülés maximális kényelmet biztosít a gyermekek számára

A dönthető biciklis gyerekülés különösen alkalmas hosszabb utazásokhoz, ahol figyelembe kell venni a gyermek kényelmét. A dönthető gyerek bicikliülés könnyen beállítható a normál ülőhelyzetből szinte fekvő helyzetbe, így a gyermek útközben pihenhet vagy szundíthat egy kicsit. A pozíciók száma modelltől függően változik.

i

Nem csak a gyermek kényelme miatt fontos, hogy a biciklis gyerekülés dönthető-e. Figyelj a párnázottságra, amelynek kellően vastagnak, puhának és kellemes tapintásúnak kell lennie. Nézd meg a lábtartók állítási tartományát, a kartámasz dőlésszögét vagy a kartámaszok meglétét is.

A biciklis gyerekülés védelmet kell, hogy nyújtson a rázkódással szemben

A gyerekülés kerékpárra megfelelő rugózással is kell, hogy rendelkezzen, hogy a gyermek ne legyen kitéve felesleges rázkódásnak és ütéseknek - így akár egyenetlen terepen is közlekedhetsz, gyermeked mégis kényelmesen érzi magát.

  • A teljes felfüggesztésű kerékpárokra való biciklis gyerekülés már nem igényel extra felfüggesztést. Ezek azonban kissé eltérő formájúak és egyedi jellemzőkkel rendelkeznek, ezért általában csak ehhez a kerékpártípushoz alkalmasak.

A gyerekülés kerékpárra igazi design darab is lehet

A gyerekülés biciklire nem csak nagy segítség a kerékpáros utazás során, de tökéletes dizájnelem is lehet. Választhatsz az egyszerűbb kivitelű és színesebb modellek közül.

A retro biciklis gyerekülés nagyszerű, ha retro stílusú kerékpárod van. A retro kerékpár gyerekülés a klasszikus ülésekkel megegyező tulajdonságokkal rendelkezik, de jellegzetes megjelenésű.

Biciklis gyerekülés tartozékok - hozd ki belőle a legtöbbet

A kerékpár gyerekülés tartozékok bármilyen gyerekülést magasabb szintre emelhetnek. Többnyire üléstartókat, esőkabátokat, konzolokat, vízálló huzatokat és egyéb tartozékokat találhatsz köztük, amelyek a kényelmes utazásról gondoskodnak.

i

Szeretnél spórolni egy kicsit, de mégis jó lenne egy gyerekülés biciklire? A vásár nagyszerű hely, ahol gyöngyszemeket találhatsz az ár töredékéért.

Nem vagy oda a biciklizésért? Létezik gyerekülés rollerre is

Ha nem rajongsz a kerékpárral való közlekedésért, de mégis szeretnéd megkönnyíteni a gyermekeddel való utazást, a gyerekülés rollerre lehet a megoldás. A kormányszárra rögzíthető, így tökéletesen szem előtt tarthatod gyermekedet, aki a menetiránnyal szemben fog ülni. Helyezd a pici lábát a lábtartókra, és rögzítsd a hárompontos biztonsági övet.

Gyermeked már egyedül biciklizik, de a kedvenc babája nélkül nem megy sehova? A megoldás a játékbaba ülés, hogy együtt tudjatok kirándulni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hamax Siesta szürke/narancs Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv,
34 490 Ft

2.
Hamax Siesta szürke / fekete Szállításra kész > 5 db
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv,
32 790 Ft

3.
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5", 28" és 29" vázmérethez, terhelhetőség: 22 kg, 5-pontos biztonsági öv, tömege: 4,2 kg
24 290 Ft

Még több
78 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Hamax Kiss szürke / zöld
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv,
Szuper ár
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif0847
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 22×
Hamax Siesta szürke / fekete
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv,
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa2543
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3 19×
PeruzzoTrailangel piros
Tartó - vonórúd 10-24" méretű gyermek kerékpárhoz, a terhelés maximum súlya 45 kg
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT18144
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
HAMAX Caress zárható zárral Grey/White/Mint
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 4,4 kg
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham101
3,0
Hamax Siesta Plus szürke / piros
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 26", 27,5", 28" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 3,78 kg
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham055
4,8
Hamax Kiss szürke / fekete
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 27,5", 28" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 3,58 kg
Szuper ár
19 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTham053
4,2
Hamax Kiss fekete / piros
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv,
Szuper ár
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif0846
4,9
Hamax zárzár zárható
Kerékpáros üléstartó - gyerekülés rögzítése a kerékpárvázhoz, zárható
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif0853
4,0
Rögzítőrúd Hamax Caress/Siesta gyereküléshez
Kerékpáros üléstartó - Hamax Siesta és Caress ülésekhez
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif0852
4,8 11×
Hamax rögzítő konzol - nem zárható
Kerékpáros üléstartó - kerékpárvázhoz rögzíthető üléstartó konzol, nem zárható
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTham006
4,0
Hamax Caress sötét szürke / piros
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv, tömege: 4,6 kg
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT18141
5,0
Hamax Caress Plus szürke / piros
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 26", 27,5", 28" és 29" vázmérethez, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv,
59 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTham054
TIGER bilincs kerékpártartóhoz fekete-piros
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5", 28" és 29" vázmérethez, terhelhetőség: 22 kg, 5-pontos biztonsági öv, tömege: 4,2 kg
24 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTBLIsed9
5,0
Hamax Amaze - szürke / petrolkék fényvisszaverővel
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv, tömege: 4,4 kg
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham031
4,5
Nyakpárna
Gyerek nyakmelegítő -
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTham032
4,2
Hamax Extra rúd alacsony vázhoz - Kiss / Sleepy / Smiley
Kerékpáros üléstartó - Hamax gyereküléshez
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham007
Hamax Extra tartórúd alacsony vázhoz, Amaze/Zenith
Kerékpáros üléstartó - Hamax - Amaze és Zenith gyereküléshez
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham033
Hamax Caress Plus
Kerékpáros üléstartó külön adapter a zárható hordozóhoz
16 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTham056
Hamax Vízálló huzat kerékpárülésre - szürke
Üléshuzat - vízhatlan, ülésekre, Hamax
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTham005
4,2
Hamax Kiss fekete / piros
Kerékpár gyerekülés - nyeregcsőre, hátsó elhelyezés, 26", 700C, 27,5" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos gyorsszorító biztonsági öv,
18 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTif0846
HAMAX Zenith adapterrel Grey/Black - Kerékpár gyerekülés Típusok
HAMAX Zenith adapterrel Grey/Black
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 28" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv,
40 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham094
HAMAX Caress adapterrel Grey/White/Mint
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 4,6 kg
56 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTham100
HAMAX Zenith Relax Plus adapter Grey/Black - Kerékpár gyerekülés Típusok
HAMAX Zenith Relax Plus adapter Grey/Black
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 4,6 kg
36 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham098
HAMAX kerékpáros ülés zárral Zenith grey/black
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 4,3 kg
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPThm020

Kerékpár gyerekülés

Kerékpár gyerekülés

A Kerékpár gyerekülés kategóriában összesen 78 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpár gyerekülés Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpár gyerekülés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpár gyerekülés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpár gyerekülés vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ