Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)

Termékkatalógus
Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)
5 1 értékelés
Elektromos kerékpár - 500Wh 20-R 17 XT HB YWC fehér/antracit/narancssárga
Kód:  NSPTms2949 Termékszám:  NSPTms2949 Gyártó honlapja:

Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)

Unod már a lovaglás egy klasszikus mountain bike? Miért nem veszi a csúcs elektromos kerékpár? Még egy elektromos potrénujete kapsz alakú, de a megtett kilométerek számát jóval magasabb lesz, és természetesen elsajátította a terep és dombok mersz klasszikus kerékpár. Haibike SDURO FullNine 6.0 egy kifinomult modell elektromos kerékpár kis- és kompakt központi Yamaha motor és vezérlő egység, amely kiértékeli minden második keresztül integrált szenzorok és több ezer értékek optimalizálja a motor teljesítményét és foka az. Ezért hajtja Yamaha jellemzi hatalmas erő és folyamatosságát.

Legfontosabb jellemzők

  • Összteleszkópos alumínium keret
  • Yamaha kijelző távirányítóval
  • Air villa RockShox Reba RL
  • Center meghajtó 250W motor Yamaha
  • Több vezetési módok
  • Erőteljes 500Wh akkumulátor
  • Hidraulikus fékek Shimano M506

High-end komponensek

Mountain elektrokolo Haibike SDURO 6,0 FullNine figyelmet az első pillantásra kifinomult design és celoodpruženým alumínium keret.Az Ön biztonsága érdekében, vigyázzon Shimano M506 hidraulikus hamarosan. Lesz Deore XT hátsó váltó, összesen 20 transzferek, így a vezetés a változatos terep lesz teljesen zökkenőmentes. Esőkabátok Schwalbe Nobby Nic Performance könnyedén veszi mind gyökerei az erdőben, és a megerősített utak, amelyek ideális feltételeket biztosítanak a kényelmes utazást.

Center meghajtó Yamaha

Tedd Yamaha motor teljesítménye 250 W, annak ellenére, hogy a kis szélessége sikerült illeszkedjen két fokozatot, ami kerékpár a fogaskerekek 2 x 10.A motor eléri nyomaték 70 Nm, és a sebesség 25 km / h, ami megfelel a cseh szabályozás. Azonban néhány módosítást tud elérni sebesség akár 50 km / h és 750 W. Trinity integrált érzékelő biztosítja, hogy minden helyzetben van a pedálok elég energiát leküzdése minden akadályt.

Értékelni fogja a ritmusuk funkció nulla, ami azt jelenti, hogy a motor zárt működés után azonnal túrák. Yamaha egységek is jellemző a rendkívül alacsony súlya, így alapvetően nem nem növelik a teljes súlya elektromos kerékpárok. És mi van a többi előnyöket?

  • alacsony zajszint
  • megnövekedett ellenállás
  • Csökkenti a méretét a töltő - akár 40%
  • Hatótávolság 170 km ideális feltételek
  • Négy vezetési mód - Magas, Normál, Eco és Eco +

 

frissített akkumulátor

Még akkumulátor kapacitása 500 Wh ment bizonyos újítások. Ezek eltelt egy rögzítő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az akkumulátor eltávolítása oldalirányban, így helyet takarít meg szívesen. A teljes súlya az akkumulátor az egyik legalacsonyabb a kategóriában központi meghajtók. Az alsó rész az akkumulátor fel van szerelve egy speciális gumi, amely elnyeli a legtöbb ütésektől és a rázkódástól vezetés közben.

Megtalálhatók a kormányon modernizált Yamaha levehető kijelző háttérvilágítással, amely megjeleníti az összes információt, mint. pillanatnyi sebesség, átlagos és maximális sebesség, lépésszám, megtett távolság, és milyen mértéApproxen a támogatás vagy az akkumulátor állapotát. A kijelző a vezető által vezérelt, ami a kormányon található külön-külön. LCD maga nem rendelkezik semmilyen gombot. Beépített USB lehetővé teszi a töltés a mobil eszközök.

 

Paraméterek

Rendeltetése
Férfi, Női Kész!
Kerék rugózása
Rugózott Kész!
Rugóút
100 mm Kész!
Váz mérete
L Kész!
Szín
Fehér Kész!

Rendeltetés

Rendeltetése
Férfi, Női Kész!

Tulajdonságok

Kerék rugózása
Rugózott Kész!
Rugóút
100 mm Kész!

Méret

Váz mérete
L Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Kapacitás

Kapacitás
120 kg Kész!

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság
0 km Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Haibike Sduro FullNine 6.0 (2017).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ