Hail Leatherman stílus PS

Termékkatalógus
Hail Leatherman stílus PS
Multitool Univerzális szerszám beállító SNB, a nyitás a sört, köztük többfunkciós szerszám kés
Kód:  SPT901 Kiterjesztett jótállás+276 hónap Gyártó honlapja:

Hail Leatherman stílus PS

Univerzální nástroj s 5 funkcemi pro každého snowboardistu v podobě lehké karabiny z nerez oceli, kterou snadno připevníte například na opasek. Leatherman Hail umí vše, co potřebuješ přímo na svahu. Használjon kaparó eltávolítani a felesleges viasz a bázis, egy csavarhúzót és egy 10 mm-es csavarkulcs állítható a szükséges kötések a fedélzeten, és ott is praktikus nyitó sört. Továbbá, tettem hozzá rovátkák Peck fejhallgató és a kábel, így azok könnyen kap kusza AIS ez vychytaným eszközökkel tegye a zsebébe.

stílus PS

8 más funkciót kap a beágyazott eszközök Leatherman stílus PS, amely kapcsolatban van a Haile egy egység a könnyű hordozhatóság. Miután kivetted Hailu stílus PS nyithat, és azt fogó drót vágó. Továbbá elrejti csipesz, olló kicsi, lapos csavarhúzó, körömreszelő, valamint jégeső van egy integrált sörnyitó és karabinerrel.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Hail stílus PS

integrált eszközökkel

  1. fogó
  2. szigorítása fogó
  3. Fogók kemény huzalok
  4. rugóval
  5. lapos csavarhúzó
  6. csipesz
  7. kaparó
  8. sörnyitó
  9. Karabiner / kiegészítő feszítő zsinórok
  10. köröm
  11. Karabiner / sörnyitó
  12. lapos csavarhúzó
  13. 10 mm-es villáskulcs
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hail Leatherman stílus PS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Hail Style PS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman Hail Style PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hagel Leatherman Style-PS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hagel Leatherman Style-PS.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ