A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Hama Allround A 55-szürke-narancs

Termékkatalógus
Hama Allround A 55-szürke-narancs
4,9 8 értékelés
Fejlámpa alkalmas szabadtéri tevékenységek, 3x LED, vízálló, 2x Micro AAA
Kód:  EAN3140g2 Termékszám:  123117 Gyártó honlapja:

Hama Allround A 55-szürke-narancs

Fényszóró zseblámpa, hogy ellentétben a hagyományos akkumulátorok nem kell tartani. Csapótárcsás a rugalmas szalag azt a fejét, és a keze szabadon, így gyakorlatilag elfér a sok esetben, amit esetleg felmerülő egy lakásban a ház, még a sátorban tűz jellegű. Ugyanilyen szenvedélyesen sportolók értékelem. Fényszóró ellenáll a fröccsenő víz és nem számít, még kevésbé az eső.

A fényforrás használ három nagy fényerejű fehér LED-ek extra hosszú élettartam. Fénykibocsátás elért optimális feltételek mellett, akár 30 méter. Kis energia intenzitása azt jelenti, hogy az élet egy AAA elemmel igazán hosszú.

További információk:

végrehajtás:
IPX6 (vízálló - intenzíven fröccsenő víz)

áramellátás:
2x Micro AAA (a csomag tartalmazza)

súly:
47 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama Allround A 55-szürke-narancs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Allround A-55 šedo-oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama Allround A-55 šedo-oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Allround A-55 Grau-Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Allround A-55 Grau-Orange.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ