AP+ nový vizuál Shop roku

Hannah Palmet antracit / zöld ara M

Termékkatalógus
Hannah Palmet antracit / zöld ara M
Síkesztyű téli férfi vízálló membrán
Kód:  SPT1563 Termékszám:  8591203351980

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hannah Palmet antracit / zöld ara M

Minden a téli sportok, tudja, hogy a siker és a jó szórakozás magas színvonalú eszközök és meleg ruhát. Ezért hozzuk ezeket a kesztyűt nagyon sikeres cég a világhírű Hannah. Ezek elsősorban olyan közepes fizikai aktivitás a nehéz körülmények között, például. Teljesítmény a síelés, snowboard és téli túrázásra.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagokból készült
  • vízálló
  • Membrán Éghajlati ELEMENT 2L
  • Durathermová töltőanyag
  • kényelmes

Átgondolt az utolsó részletig

Jelölés Éghajlati ELEMENT 2L használják készült termékek dupla rétegű anyag membrán Éghajlati elem. A membránt laminált közvetlenül a felsőrész, ahol a kopásálló Ripstop. Alulról ezután borított laza bélés. Ez teszi az anyag nagyon erős, mégis kényelmes.Kesztyű is Duratherm panelek, megerősített tenyér területe és megerősített csukló állítható tépőzárral. Beállíthatjuk őket, hogy segítsen nekik mindig kellemes.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hannah Palmet antracit / zöld ara M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannah Palmet Anthracite/macaw green M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hannah Palmet Anthracite/macaw green M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hannah Palmet anthrazit / grün macaw M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hannah Palmet anthrazit / grün macaw M.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ