A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Force Zap black mat

Termékkatalógus
Force Zap black mat
5 4 értékelés
Kormányszarv - kerékpárra, alumíniumból, hossza 10,7 cm, matt fekete
Kód:  OLP040 Termékszám:  8592627003912

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Force Zap black mat

Hegyikerékpárokra alkalmas luxus kinézetű Force Zap Black matt fekete ovális anatómiai kormányszarvak, amelyek fokozzák a kényelemet és a biztonságérzetet kerékpározás közben. A szarvak 10,7 cm hosszúak, alumíniumból készültek, és mindössze 85 gramm súlyúak.

Legfőbb jellemzői

  • Anatómiai kialakítás
  • Kis súly
  • Ovális forma

Kényelem és biztonság

A szarvak formája tökéletesen másolja az emberi tenyér formáját és kényelmes markolatot biztosít. A szarvak gumírozott vége növeli a biztonságot kerékpározás közben.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Force Zap black mat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force Zap black mat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Force Zap black mat.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ