Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Head Graphene XT Prestige S grip 3

Termékkatalógus
Head Graphene XT Prestige S grip 3
Teniszütő - Rip Control 1.30mm-es több ágú fonállal 24kg-ig, tok, súly 305g, grip 3
Kód:  SPT14710 Termékszám:  726424224142 Gyártó honlapja:

Head Graphene XT Prestige S grip 3

Jó minőségű teniszütőt keres a pontosabb játékhoz? Próbálja ki a Head Graphene XT Prestige S Shotgun teniszütőt, amely L3, Grip 3 és Rip Control-al rendelkezik, 1.30 mm-es több ágú fonállal, amely akár 24kg-ig terhelhető. Mindösszesen 305 grammos súlyának köszönhetően rendkívül könnyedén irányítható, így a haladó játékosok biztosan értékelni fogják.

A Graphene XT segítségével játékod tovább gyorsulhat, bármilyen felületről is legyen szó. Az ütő továbbá nem csak funkcionalitásában lenyűgöző, de elegáns sötét dizájnjának és fekete karbon borítású Presitge kialakításának köszönhetően rendkívül stílusos is egyben.

Főbb előnyök

  • Haladó játékosoknak tervezve
  • Különleges Graphene XT technológia a gyorsabb játékért
  • Az ütő súlya mindösszesen 305 g
  • Prémium kivitel
  • Rip Control 1.30mm-es több ágú fonállal 24kg-ig

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Head Graphene XT Prestige S grip 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Graphene XT Prestige S grip 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hlava Graphene XT Prestige s omotávkou 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Head Graphene XT Prestige S grip 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Head Graphene XT Prestige S grip 3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ