Head Graphene Touch Speed 120 Lady

Termékkatalógus
Head Graphene Touch Speed 120 Lady
Squash ütő - nők és lányok részére kialakítva, Graphene Touch technológia, csepp alakú keret, nagyobb fejméret, 120g, grafit
Kód:  SPThd004 Termékszám:  726424494545 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Head Graphene Touch Speed 120 Lady

Amennyiben Ön squash játékosként az agresszívabb játékstílust részesíti előnyben, akkor bizonyára érdekelni fogja a Head Graphene Touch Speed 120 Lady speciálisan nők és lányok részére kialakított ütő. Az ütő valamivel nehezebb, mint a hagyományos squash ütők, ami a nagyobb erejű lendületnek köszönhetően egyben nagyobb kontrollt is jelent az irányítás terén. Az ütő feje szintén nagyobb a hagyományos ütőkétől, amely jelentős mértékben megkönnyíti a labda eltalálását bármilyen szögből, s lehetővé teszi a labda nagy erejű visszaütését. A Head Graphene Touch Speed 120 ütőnek köszönhetően többé egyetlen labdát sem fog elszalasztani.

A Head Graphene ??Touch Speed120 Lady squash ütő legfontosabb jellemzői

  • Gyors és könnyen kezelhető ütő lányoknak és nőknek
  • Nagyobb erejű ütés az ütő tömegének köszönhetően
  • Amplified Fibre és Corrugated technológia
  • Erős és ellenálló anyag
  • Alkalmas erőteljes és agresszív játékra
  • Stílusos lila színben fehér markolattal

A Head Graphene ütő egyedülálló technológiája

Az ütő kerete egyedülálló csepp formát kapott, amely kezeskedik a tökéletes ergonomikusságról. Az erőteljes játékot azonban elsősorban az Amplified fibre (AFT) technológia és a Corrugated (CT2) technológia teszi lehetővé, ami két extra hosszú vezetőhúrt jelent az ütő tengelyében. Mindkét technológia növeli az ütések erejét és sebességét, érzést és harázott válaszreakciót kölcsönöznek az ütőnek, s mindeközben az Ön karját sem terhelik túlságosan. Vásároljon minőségi squash ütőt az igazán kemény játékhoz!

 

Paraméterek

Ütőfelület
500 cm2 Kész!
Váz
V-shaft (nyakrész nélkül) Kész!

Méret

Ütőfelület
500 cm2 Kész!

Keret

Váz
V-shaft (nyakrész nélkül) Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Head Graphene Touch Speed 120 Lady Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Graphene Touch Speed 120 Lady. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Head Graphene Touch Speed 120 Lady.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ