AD květen univerzal 30 dnů na vrácení

Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody

Termékkatalógus
Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody
Squash ütő - haladó játékosok számára, egyensúly típusa: fejnehéz, anyaga: grafit, játék-stílus: erőfitogtatás, keret: V-shaft (nyakrész nélkül), súlya: 135 g
Kód:  SPThd002 Termékszám:  726424494569 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody

A squashban az erő és a gyorsaság döntő fontosságú tényezők, és ezek együttesen vannak jelen a Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody squash ütőben. Kiegyensúlyozott súlypontjának (360 mm) köszönhetően az ütőt tapasztaltabb, sokoldalú játékosok számára tervezték. Könnyű kezelni, és még hosszabb idejű használata során sem fájdul meg csuklója játék közben. Ez az ütő valamicel nehezebb mint a 120-as modell, ezáltal erősebb ütéseket tesz lehetővé, így teljes mértékben jól irányzott lesz minden ütése. A Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody squash ütő profi és amatőr játékosok számára egyaránt.

A Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody legfőbb jellemzői

  • Sokoldalú játékosok számára
  • Erős anyagból, amely erősebb, mint a 120-as modell
  • Graphene Touchtechnológia a rázkódás csökkentésére
  • Megerősített, ugyanakkor könnyebb szálakból készült
  • Szabványméret
  • A Speed Graphene Touch Speed 135 Slimbody egy tökéletesen kiegyensúlyozott ütő

Kivételesen jól kezelhető squash ütő

A Head Graphene Touch Speed 135 ütő a Slimbody kialakításnak köszönheti kiváló aerodinamikai tulajdonságait és stabilitását. Az új formatervezésű ütő lehetővé teszi, hogy akár a falhoz közelebbről is remek ütéseket indítson. Az ütő csillapító hatásával gyorsabban csökkenti az ütésből eredő vibrációt. A kisebb erőhatások és az erőteljesebb ütő tehermentesítik karját, miközben nagy erővel tudja megütni a labdát.  

Csúcstechnológia a könnyű és erőteljes ütőkért

A Graphene Touch Speed 135 Slimbody squash ütőt Amplified Fiber (AFP) technológiával is ellátták, amely növeli a sebességet és a teljesítményt. A húrok nagyobb merevséggel rendelkeznek, azonban ez nem megy a súly rovására - az ütő könnyebb és pontosabb mint hagyományos társai. Az ütő szabványos 500 cmfejmérettel, 12/17-es húrozással rendelkezik, hossza 685 mm.

Paraméterek

Egyensúlyi pont
380 mm Kész!
Rendeltetés
Haladó Kész!
Használat
Felnőtteknek Kész!

Egyensúly

Egyensúlyi pont
380 mm Kész!

Méret

Ütőfelület
500 cm2 Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!
Tömeg
135 g Kész!
Anyag
Grafit Kész!

Keret

Váz
V-shaft (nyakrész nélkül) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ