A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

Head Novak 23

Termékkatalógus
Head Novak 23
Teniszütő - húrral, fejnehéz, tömege: 220 g
Kód:  SPThd83 Termékszám:  726424579624 Gyártó honlapja:

Head Novak 23

A Head Novak gyerek teniszütő a legkisebb teniszrajongók számára készült. Alumíniumból készült, kis tömeg és nagyszerű irányíthatóság jellemzi. A nagyobb fejnek köszönhetően a gyermek ütései pontosak és tiszták lesznek. A kék-sárga színű ütőt Novak Djokovic-ról nevezték el. Ez a tökéletes ütő 6-8 éves fiúknak készült, akik a jövő teniszcsillagaivá szeretnének válni. Egyedülálló Damp+ betéttel rendelkezik, amely elnyeli a rezgéseket. Megjelenésének és tulajdonságainak köszönhetően az ütő ideális az első ütésekhez vagy hobbi szintű teniszezéshez. 

A Head Novak teniszütő legfontosabb jellemzői

  • kis tömeg
  • nagyobb fej 630 cm2 - jobban el lehet találni a labdát
  • a Head Novak ütő elnyeli a rezgéseket
  • hossz 585 mm
  • anyag - alumínium
  • húrképlet 16 × 18

Damp+ technológia



A Damp+ technológia megvédi a gyermek csuklóját, alkarját és könyökét a megerőltetéstől. Az ütő markolatába beépítve egy puha betét található. Nem kell aggódnod a gyermekek növekedésben lévő, érzékeny ízületei miatt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Head Novak 23
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Novak 23. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Head Novak 23.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ