AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Head Supershape e-Rally SW + PRD 12 GW

Termékkatalógus
Head Supershape e-Rally SW + PRD 12 GW
Síléc - PRD 12 GW kötés, all mountain, oldalív 132-78-114, Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction mag,
Kód:  SPThead0597nad Termékszám:  SPThead0597nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Head Supershape e-Rally SW + PRD 12 GW

Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc PRD 12 GW kötéssel

A Head Supershape e-Rally SW egy szuper lesikló síléc a legmodernebb technológiák és a kiváló minőségű anyagok kombinációjával. A szilárdság és a tökéletes stabilitás együttesével a síléc bármilyen terepen tökéletes síelési élményt biztosít. A sílécek PRD 12 GW kötéssel érkeznek.

Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc

EMC technológia

A Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc Energy Management Circuit (EMC) technológiával érkezik. Ez a világ egyetlen elektronikus síelést csillapító rendszere, amely a lehető legjobb mértékben tompítja a negatív rezgéseket menet közben. Ezáltal koncentrálhatsz kizárólag a teljesítményedre és minden helyzetben számíthatsz a páratlan síelés élményére. 

Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc

Könnyű és erős grafénból

A maximális stabilitás és gyors irányváltás eléréséhez csúcsminőségű grafén anyagot helyeztek el a sílécek közepén, amely remekel alacsony tömegével és nagy szilárdságával. Éppen ezért a Head sílécek gyártása során eredményesen csökkentik a középső rész vastagságát, ezt az anyagot pedig a síléc eleje és hátsó része kapja. Ennek eredményeként a Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc a tökéletes módja annak, hogy rásimulj a kanyarokra és gyorsan juss el egyik széltől a másikig.

Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc

A Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc főbb jellemzői

  • Fekete-piros színű
  • EMC technológia
  • SW PRD 12 GW kötéssel
  • Sportos design
  • A síléc hossza 163 cm
  • Lényegesen nagyobb fa maggal
  • Könnyű és erős grafén anyagból
  • Vastagabb és szélesebb alumínium lemezből
Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc

Nagyobb fa maggal

A Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc kialakításánál egy jelentősebb nagyobb méretű fa magot alkalmaztak. Ez a formatervezés és az alacsony tömegű grafén együttese teszi lehetővé a vastagabb és szélesebb alumínium lemez elkészítését, amely a síléc egészét beborítja, gyorsabb reakcióidőt és erősebb síelést nyújt. Továbbá a Head Supershape e-Rally SW lesikló síléc kiváló minőségű SW PRD 12 GW kötéssel büszkélkedhet, amely garantálja a maximális megbízhatóságát.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Head Supershape e-Rally SW + PRD 12 GW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head Supershape e-Rally SW + PRD 12 GW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Head Supershape e-Rally SW + PRD 12 GW.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ