Akvizice ApF HU Shop roku

Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW

Termékkatalógus
Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW
Síléc - PR 11 GW kötés, szlalom, oldalív 121-66-106, Worldcup Sandwich Construction mag,
Kód:  SPThead0588nad Termékszám:  SPThead0588nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW

Head WC Rebels i.SLR SW lesikló síléc PR 11 GW kötéssel

A Head WC Rebels i.SLR SW minőségi lesikló sílécet precíz feldolgozás és modern technológia jellemzik, amely remekül támogatja a képességeidet és nagyszerű síelést biztosít. A sílécek PR 11 GW kötéssel érkeznek.

Head WC Rebels i.SLR SW lesikló síléc

Sílécek minőségi szerkezettel

A Head WC Rebels i.SLR SW lesikló síléc ideális szlalomozáshoz, hiszen minőségi Worldcup Sandwich Construction kialakítással készült, amely gondoskodik az azonnali irányváltásokról, így mindig rögtön reagálhatsz az aktuális helyzetre. Továbbá a Head WC Rebels i.SLR SW lesikló síléc prémium minőségű PR 11 GW kötéssel büszkélkedhet, ezzel garantálja az abszolút megbízhatóságot.

Head WC Rebels i.SLR SW lesikló síléc

Speciális alap

Azért, hogy a különböző terepeken zökkenőmentesen használhasd a Head WC Rebels i.SLR SW lesikló sílécet, az egy különleges, Race structured high speed UHM C base alappal készült. Ezeket a síléceket magasabb ellenállás és rugalmasság jellemzi, ezáltal levághatod vele az utat és megmutathatod a tudásodat a carving stílusban jelentősen kisebb energiaráfordítással.

Head WC Rebels i.SLR SW lesikló síléc

A Head WC Rebels i.SLR SW síléc legfőbb jellemzői

  • Intelligent technology technológia
  • A síléc hossza 155 cm
  • Speciális alap, alkalmas bármilyen terepre
  • Mutatós design
  • Minőségi PR 11 GW kötéssel
  • Sárga, fehér és fekete színek kombinációja
  • Worldcup Sandwich kialakítás
Head WC Rebels i.SLR SW lesikló síléc

Intelligence technológia

A Head WC Rebels i. SLR SW síléc az úgynevezett Intelligence Technology technológiával készült, amely azt jelenti, hogy kifogástalanul alkalmazkodik az aktuális terephez és a síelési stílusodhoz. Ez a technológia nagyszerűen nyeli el a rezgéseket, ezáltal lehetővé teszi, hogy kizárólag a teljesítményedre koncentrálj és bármilyen helyzetben a maximumon teljesíts. A Head WC Rebels i.SLR SW síléc lenyűgöz a sárga, fehér és fekete színek alkotta mutatós megjelenésével.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ