Akvizice ApF HU Effaclar

Hi-Tec Atacam Wo's

Termékkatalógus
Hi-Tec Atacam Wo's
5 2 értékelés
Trekking cipő -
Kód:  SPThit0041nad Termékszám:  SPThit0041nad

Hi-Tec Atacam Wo's

Hi-Tec Atacam Wo's kültéri cipő

A Hi-Tec Atacam Wo's női szabadtéri cipőt közepesen nehéz terepen való túrázásra tervezték. Mivel vízálló membránnal látták el, tökéletesen szigetel a kellemetlen nedvességgel szemben. A kényelmes egész napos viseletet garantálja a hab talpbetét és a kiváló párnázottság, valamint a tartós gumi és hab anyagú talp. Legyen mindig száraz és kényelmes minden túrád a Hi-Tec Atacam Wo's túracipőjével

Hi-Tec Támadás Jaj

A Hi-Tec Atacam Wo's cipőt a hegyi ösvényekre tervezték

A Hi-Tec Atacam Wo's szabadtéri cipőt a nehezebb hegyi terepeken történő túrákra tervezték. A vízálló membránnak köszönhetően tökéletesen véd az esetleges hideg és kellemetlen nedvesség ellen. A lábad mindig száraz lesz és teljes kényelmet élvezhet. 

Hi-Tec Támadás Jaj

Kényelmes kültéri cipő

A Hi-Tec Támadás Wo's cipő belül puha, nagyon kellemes és kényelmes EVA FOAM talpbetéttel van felszerelve. Ennek köszönhetően elegendő támasztást biztosít a különböző felületeken. 

Hi-Tec Támadás Jaj

Biztonságos mozgás csúszásmentes talppal

A cipő talpa csúszásgátló RB gumiból és rugalmas EVA PHYLON hab anyagból készül. Mintázott gumitalpa garantálja a biztonságos, határozott és ruganyos lépéseket, függetlenül attól, hogy a hegyekben túrázol vagy az otthonod közelében járod a természetet. 

Hi-Tec Támadás Jaj

Tartós, megbízható és kihagyhatatlan cipő

A Hi-Tec Atacam Wo's női túracipő egy rendkívül tartós cipő, amelyet kiváló tapadás és kényelem jellemez még a keményebb, többnapos túrák során is. Nincs olyan egyenetlen vagy nedves felület, amely ennek a lábbelinek kihívást jelent. 

Hi-Tec Támadás Jaj

A Hi-Tec Atacam Wo´s kültéri cipő főbb jellemzői

  • Női szabadtéri cipő
  • Alkalmas közepesen nehéz terepre
  • A felsőrész anyaga textil
  • A vízálló membrán szigetel a nedvességtől és a hidegtől
  • A Hi-Tec Atacam Wo's cipő EVA FOAM habbetéttel látták el
  • A csúszásgátló talp RB gumiból és EVA PHYLON habból készül
  • Hurokkal a könnyebb felhúzás érdekében
  • Szín: rózsaszín-piros

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hi-Tec Atacam Wo's Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hi-Tec Atacam Wo's. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hi-Tec Atacam Wo's.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ