AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Hiteles Sport fekete / zöld

Termékkatalógus
Hiteles Sport fekete / zöld
Összecsukható roller gyerekek, kerékméret 205 mm, teherbírás 100 kg, az ajánlott korosztály 4 éves
Kód:  HRAa7336 Termékszám:  4260341181370 Gyártó honlapja:

Hiteles Sport fekete / zöld

Összecsukható roller, fekete és zöld színű gyermekek számára készült. Van egy kapacitása 100 kg, és ezért is használható nagy gyerekek. Ez alkalmas a gyermekek 4 éves, aszerint, hogy azok fizikai feltételezéseket. Kiváló minőségű alumínium konstrukció megerősítette kormányon szárnyakat tartalmazó kormánykerék 360 fokban. Minőség nagyon masszív és precíz gyártási robogók biztosítja a tartósságot még gyakori használat. Dopřejte dětem příjemnou zábavu, která je úzce spjatá se sportem!

tulajdonságok robogók

  • kiváló minőségű alumínium konstrukció
  • freestyle robogó
  • szín kombinációja fekete és zöld
  • fék a hátsó kerék
  • párnázott kormányon szárnyakat
  • szervókormány 360 °
  • max. felhasználó 100 kg
  • Ajánlott kor a gyermekek 4 éves

Prima szórakozást kicsiknek és nagyoknak

Scooter egy nagyszerű módja annak, hogy meggyőzze a gyerekeknek, hogy kiköltözik egy érdekes időtöltés. Ezeket fel lehet használni, ha elkísérik vásárlás, alkalmazza azt az utat, vagy az iskolába menet. A robogó könnyen összecsukható és tárolható az autóban, vagy egy iskolai öltözőben. Podporujte vaše děti v pohybu, aby byly zdravé a šťastné!

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hiteles Sport fekete / zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports černo/zelená . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Autentické športy čierne / zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/zelená . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/zelená .
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ