Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Authentic Sport fekete / zöld

Termékkatalógus
Authentic Sport fekete / zöld
Összecsukható roller - gyerekek számára, kerékméret: 100 mm, teherbírás: 100 kg, 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7338 Termékszám:  4260341182018 Gyártó honlapja:
Authentic Sport fekete / zöld Megszűnt

Authentic Sport fekete / zöld

Szeretnél a gyermeked számára valódi sportélményt nyújtani? Mindenzt és sok mást is kínálhat számodra a minőségi összecsukható roller az Authentic Sports  márkaterméke. A freestyle modell, az igen atraktív fekete/zöld számos olyan újdonsággal jelentkezik, amelyet a gyakori felhasználás melett abszolút igénybe vehetsz. A kivételes stabilitást a szilárd alumínium konstrukció teszi lehetővé, amelyből a kombinált "szárny" formájú megerősített kormányrúd került kialakításra. A 360°C-os szervokormány kényelmes kormányzást tesz lehetővé, még a gyermekek számára is. A kiváló felhasználást az ABEC 7 króm csapágy és az erős hátsó kerék fék teszi lehetővé.  A teljeskörű felhasználást továbbá az ellenálló gumiborítás, kormánybilincs és felpattanást biztosító megerősített nylon műanyagból készült polipropilén mag.

Kulcs tulajdonságok

  • kiváló minőségű alumínium konstrukció
  • kormány magassága 83 cm
  • 360°-os szervokormány
  • tökéletesen működik hála a minőségi kialakításnak
  • ABEC 7 króm csapágy
  • 100mm-es kerekek 88 A szilárdság
  • terhelhetőség: 100 kg
  • ajánlott kor: 4 éves kortól
  • megerősített nylon műanyagból készült polipropilén mag
  • deszka: 48 x 11 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48/Ek irányelveinek. A 2009.június 18.-án hozott a játékok biztonságáról szóló jogi normáknak és a magyarországi jogszabályoknak megfelel. Természetesen megfelelősségi nyilatkozattal rendelkezik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Authentic Sport fekete / zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports černo/zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Authentic Sports čierno/zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/zelená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/zelená.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ