Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Hoobike fekete 16 "36V

Termékkatalógus
Hoobike fekete 16 "36V
Elektromos kerékpár összecsukható, 250W, akkumulátor 36V 5.2Ah Li-Ion, UL tanúsítvány, alumínium keret, súly: 14kg, 5 PAS
Kód:  SPTben002 Termékszám:  8586019940213 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hoobike fekete 16 "36V

A Hoobike vonzó és megfizethető alternatíva a rendszeres kerekekhez. A 250 wattos villanymotor kilátása 18 fokos dőlésszögű , így nem kell egy kevésbé erőszakos dombra kényszeríteni. Ezenkívül a kerékpáros motor beépített tengelykapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy vezetés közben leválassza a motort, és élvezze a klasszikus vezetést anélkül, hogy érzékelné az ellenállását.A motor és a sebességváltó az elülső hubba integrálva van.

A Hoobike Black összecsukható elektromotor fő jellemzői

  • A 250 wattos motor 18 ° -os dőlésszögű emelkedőkkel képes kezelni
  • Maximális hatótávolság 50 km
  • Nagy kapacitású akkumulátorok és gyors három órás töltés
  • Tárcsafékek egyedi mechanizmussal az azonnali fékezéshez
  • Első osztályú tárhely
  • Mindössze 14 kg súlyú

Az akkumulátort ügyesen az elektromos iskola nyeregébe helyezték

A kerékmotor nagy teljesítményű, nagy kapacitású akkumulátort képes feltölteni, amellyel csak 3 órán belül tölthető . A kerékpár nyeregében található hely lehetővé teszi, hogy a Hoobike parkoljon a garázsban, és vigye magával az akkumulátort bárhol, ahol villamos energiával rendelkezik.

Hoobike Black utazik veled, bárhová is megy

A Hoobike fekete kerék esetében érdemes megemlíteni az alumínium keretet, amelyet három lépésben hajtasz be úgy, hogy otthon vagy a csomagtartóban minimális helyet foglaljon el. Ha a kerekek a biztonságtól is függenek, akkor a jó hír a tárcsafékek használata egy első osztályú mechanizmussal a gyors és biztonságos leállításhoz .

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hoobike fekete 16 "36V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoobike Black 16". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hoobike Black 16".
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ