Akvizice ApF HU Shop roku

Úszós horgászbotok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Teljes hossz
3,9 m
5 m
-
Tagosztás
Teleszkópos
(1)
3
(1)

A finomszerelékes horgászbotok alkalmasak az úszóval történő együttes használatra. Ezen keresztül szabályozhatjuk, hogy a csali milyen mélyen helyezkedjen el. A finomszerelékes horgászat szinte az összes halfaj esetében alkalmazható. Megmutatjuk a kategória felosztását, és segítünk a finomszerelékes horgászbot kiválasztásában.

Tovább

Spiccbot – hogyan néz ki egy finomszerelékes horgászbot orsó nélkül?

spiccbot mindenkit megörvendeztet, aki egy egyszerű finomszerelékes horgászbotot keres. Nem rendelkezik orsóval és teleszkópos. A hosszúsága általában 3 és 8 méter között mozog és az egyes részek egymásba csúsztathatóak. A zsinór a bot spiccére van rögzítve. A spiccbotok rövid távolságban történő horgászatra használhatóak, legfőképp kisebb halakat foghatunk vele.

i

Hogyan fogjunk halat horgászbottal, orsó nélkül? Kapás esetén a spiccbotot csak megemeljük, vagy nagyobb hal esetén a bot részeit egymásba csúsztatjuk és a halat kiemeljük a lehető legrövidebb távolságon belül.

Rakós botok – finomszerelékes rakós horgászbotok orsó nélkül

A rakós horgászbotok szintén nem rendelkeznek orsóval, de hosszabbak, mint a spiccbotok - legtöbbjük 9 és 13 méter között mozog. A rakós bot nem finomszerelékes teleszkópos bot, hanem osztott modell. Kapás esetén a botot folyamatosan megrövidítjük, ameddig csak a legfelső rész marad, amelyen a spicc található. A rakós botok gyakran használatosak a versenyszerű finomszerelékes horgászat során, így nem a legalkalmasabbak a kezdők számára.

Matchbotok – finomszerelékes horgászbotok óriások kifogásához

finomszerelékes matchbotok általában háromrészesek, nagyjából 4 méteres hosszúsággal. Nagy mennyiségű gyűrűvel rendelkeznek - nagyjából 14 és 20 között - és rengeteg súlyban gyártják őket az egyes halak fogásához. A matchbotok ideálisak nagy víztározókon és folyókon történő horgászathoz. Óriáshalak kifogását is lehetővé teszik.

Bolognai horgászbotok – nagyon hosszú teleszkópok

bolognai horgászbotok hosszú, teleszkópos finomszerelékes horgászbotok, melyek orsóval ellátottak. Általában 4 és 8 méter hosszúság között mozognak. Nagyobb súlyban is gyártják őket, és a nehezebb botot rablóhalak kifogásához használják. Ideális folyami horgászathoz, ahol hosszú spiccel szükséged horgászni. A kis gyűrűk miatt nem alkalmas lebegő úszókkal való együttes használatra.

i

Teleszkópos finomszerelékes horgászbot, vagy rakós spiccbot?

  • A teleszkópos finomszerelékes horgászbot helytakarékosabb, könnyebben összerakható és szétszedhető és alkalmas kezdők számára. Hátránya a nagyobb vastagság és súly.
  • A rakós spiccbot jobb tulajdonságokkal rendelkezik - könnyebb, vékonyabb és haladó horgászok számára alkalmas. Hátránya a nagyobb szállítási méret, és mivel több részből áll, az összerakása és szétszedése némi időbe telik.

Hosszú, vagy rövid finomszerelékes horgászbot?

  • A kiválasztás során át kell értékelnünk, hogy milyen helyzetekben és helyeken fogunk horgászni. Csónakból történő horgászat esetén a könnyebb kezelés érdekében érdemes rövidebb horgászbotot választani.
  • A hosszabb finomszerelékes horgászbot alkalmasabb hosszabb bedobásokhoz és könnyebben kapnak rá a halak, de nem ideális ágak és további akadályok közelében való használata.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
Mivardi - Supreme Bolo 5m
Horgászbot - úszós bot, teleszkópos, teljes hossza: 5 m, szállítási hossza: 1,27 m
21 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: JVR058048
Delphin Drama Match 3,9 m 50 g
Horgászbot - úszós bot, 3-részes, 0-50 g dobósúllyal, teljes hossza: 3,9 m, szállítási hossza: 1,37 m
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: JVR069867

Úszós horgászbotok

Úszós horgászbotok

A Úszós horgászbotok kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Úszós horgászbotok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó úszós horgászbotok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább úszós horgászbotok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb úszós horgászbotok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: úszós horgászbotok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ