Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Huawei okosóra szíjak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Strap colour
Fekete
(92)
Kék
(58)
Rózsaszín
(38)
Piros
(32)
Szürke
(29)
Szíj anyaga
Szilikon
(212)
Nejlon
(115)
Bőr
(30)
Rozsdamentes acél
(32)
Műbőr
(26)
Szűrés

Meguntad az órádat, és szeretnél egy kis ráncfelvarrást adni neki, vagy egyszerűen csak elöregedett a szíjad, és szeretnél egy újat? Akkor a legjobb helyen jársz. Mi tanácsot adunk és megmutatjuk neked, hogy melyik Huawei okosóra szíj a tökéletes számodra. Olvass tovább és ismerkedj meg a kínálatunkkal.

Tovább

Huawei okosóra szíj a legnépszerűbb órák gyártójához

A Huawei okosóra szíj valamennyi színben és anyagban kapható, például bőr, textil, szilikon és még sok más. A szíj cseréjével a sportos órát pillanatok alatt társasági órává alakíthatod.

Milyen ismeretekre lesz szükséged a Huawei óraszíj kiválasztásakor?

Valószínűleg azon gondolkodsz, hogy mire válassz Huawei Watch pántot. Elsősorban a mérettel érdemes foglalkoznod, aztán tájékozódj a kedvenc anyagod elérhetőségéről, és a választás attól is függ, hogy milyen környezetben viseled az órát.

A Huawei Watch szíj remek ajándék lesz születésnapra vagy a fa alá.

Huawei okosóra szíj: Hogyan válaszd ki a megfelelő méretet?

A Huawei okosóra szíj méretének kiválasztása gondot okozhat. Ezért érdemes egy szabó mérőszalagot fognod, és a csuklód köré tekerned, mint egy karkötőt. Vásárolj legalább 1 cm-rel nagyobb szíjat, mint a kezed kerülete. És végül is, ha van otthon egy régi szíj bármelyik órádról, a legegyszerűbb, ha leméred.

A Huawei óraszíj egy lánc vagy cipőfűző segítségével is lemérhető. Tekerd a karod köré. Ott, ahol a végek találkoznak, fogd meg, nyújtsd ki az asztalon, és mérd meg a mérőszalaggal.

Huawei okosóra szíj fémből vagy bőrből? Ne feledkezz meg az alapanyagokról sem

Huawei okosóra szíj fémből vagy bőrből? Vásárold meg mindkettőt! A szíjak nem drágák, és valóban kifizetődő, ha többféle anyagból készült modelled is van otthon. Nézd meg, hogy melyik anyagból készült szíjat hová illik viselned.

Fém Huawei okosóra szíj

A Huawei óraszíj fém pántja nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. A fémpántok készülhetnek sima vagy rozsdamentes acélból. Ez a szíj sok kollégád figyelmét felkelti, és nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz neked.

acél huawei okosóra szíj
Acél

bőr GT 2 huawei okosóra szíj
Bőr

Huawei okosóra szíj: A sportoláshoz melyik anyagból készült szíjat válaszd?

Sportoláshoz válassz egy szilikonból, gumiból vagy fluorelasztomerből, azaz szintetikus gumiból készült Huawei Watch szíjat. Ez a fajta anyag biztosítja, hogy az óra könnyű legyen, és egyáltalán nem fogod érezni a kezeden.

A nylon szintén megfelelő anyag a sportolásra szánt szíjakhoz.

Huawei okosóra szíj: Szeretnéd, ha az órád fényűzően nézne ki?

A Huawei óraszíj igazán fényűzően nézhet ki, ha olyan anyagot választasz, mint a bőr, a velúr vagy a textil. Ezeknek a szíjaknak az egyszerűsége valóban mindenkit elbűvöl.

i

A Huawei óra szíj szilikonból nem biztos, hogy olyan jó benyomást kelt, mint a fém szíj

A Huawei Watch szíj kiválasztása is aszerint történik, hogy hol viseled az órát. Üzleti találkozókhoz egy fém- vagy bőrszíj jobban fog mutatni, mint szilikon szíj.

Válassz GT, GT 2 Pro vagy Huawei Band 4 szíjat - nálunk mindegyik megtalálható

A kínálatunkban más-más stílusban és színben is megtalálható a GT, GT 2 Pro vagy Huawei Watch szíj. Ha új pántot vásárolsz, fontold meg, hogy egynél többet is vásárolsz. A régebbi óraváltozatokhoz, például a Huawei Band 2 Pro vagy Band 3 Pro szíjhoz készült modelleket az idő múlásával egyre nehezebb megtalálni a piacon.

Csere szíj a Huawei Watch GT 2 és más modellekhez

A Huawei watch szíj vagy más modellek számára a pótszíj nem feltétlenül szükséges, de ugyanúgy hasznos, mint a szemüvegek esetében. Ha viselsz szemüveget, akkor tudod, hogy legalább kettővel kell rendelkezned, arra az esetre, ha az egyik eltörne. Ne bízz tehát mindent a véletlenre, sosem tudhatod, mikor lesz szükséged ismét cserére.

A Huawei Watch szíj és más modellek szíja többféle színben is megtalálható

A Huawei Watch szíj és az összes többi változat többféle színben is megtalálható, a fehértől a feketén át az élénk rózsaszínig vagy zöldig. A cipőiddel kombinálva például egy színes szíj feldobhatja az outfitedet.

Huawei Band 2 fehér szíj
Fehér szíj

Huawei Band 2 rózsaszín szíj
Rózsaszín szíj

Huawei Band 2 sárga szíj
Sárga szíj

Huawei Band 2 zöld szíj
Zöld szíj

i

A Fit Huawei okosóra szíj gyakrabban szorul cserére

A Fit Huawei okosóra szíj az egyik legtöbb alkalommal cserélt típus, pontosan azért, mert a felhasználók gyakran egyáltalán nem kímélik sportolás közben. Válaszd ki nálunk a kedvenc színedben, vagy tegyél rögtön egy másodikat a kosaradba, és élvezd a változatosságot.

Huawei Watch GT 2, GT 2 Pro, Band 4 vagy Band 6 és kiegészítők

A Huawei Watch GT 2, GT 2 Pro, Band 4 vagy Band 6 okosóra kiegészítők szintén megtalálhatóak kínálatunkban, amelyekkel megóvhatod vagy felfrissítheted órádat. Egy másik nagyon hasznos segítő például egy védőfólia az üveg karcolódása ellen.

i

GT Huawei Watch szíj - Kedvező áron

Nem bánod, ha egy felbontott és használt Huawei óraszíj landolna a kosaradban? Nézz szét a huawei okosóra szíjak - használt oldalon, ahol már pár forintért hozzájuthatsz a kedvend szíjadhoz. Ezekre a termékekre garanciát is kapsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung Szövet szíj (S/M) - fekete Kérés esetén megrendeljük 1 db
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga nejlon, 20mm Quick Release csatlakozás, Fekete kivitel
15 990 Ft

2.
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga bőr, 22mm Quick Release csatlakozás, 14 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
5 890 Ft

3.
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 17 - 23 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 090 Ft

Még több
425 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Eternico Leather Band universal Quick Release 22mm - fekete - Szíj
Típusok
3,9 46×
Eternico Leather Band universal Quick Release 22mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga bőr, 22mm Quick Release csatlakozás, 14 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS059
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
FIXED Leather Strap - barna - Szíj Típusok
3,8 30×
FIXED Leather Strap - barna
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga bőr, 22mm Quick Release csatlakozás, 16,5 - 21,5 cm körméretű csuklóra, Barna kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP960a8
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 14×
Spigen Modern Fit Black Samsung Galaxy Watch 22mm
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 22mm Quick Release csatlakozás, 14 - 24 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
15 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP040a14
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,4 21×
Garmin Quick Release (20 mm) Tan - Silver
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga bőr, 20mm Quick Release csatlakozás, 12,7 - 20,4 cm körméretű csuklóra, Barna kivitel
26 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPQF21a8
Eternico Elegance Milanese universal Quick Release 22mm - fekete - Szíj Típusok
4,4 136×
Eternico Elegance Milanese universal Quick Release 22mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 22mm Quick Release csatlakozás, 12,5 - 20 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS053
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - fekete - Szíj
Típusok
4,1 277×
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS050
4,3 132×
Eternico Essential Steel Buckle Universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 17 - 23 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETG031
4,5 75×
Eternico Essential Universal Quick Release 20 mm - Pure Beige
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 14 - 20 cm körméretű csuklóra, Rózsaszín kivitel
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_U20E15
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm - fekete - Szíj
Típusok
4,5 157×
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 16,5 - 21,6 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS045
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - ezüst - Szíj
Típusok
4,1 277×
Eternico Elegance Milanese Universal Quick Release 20mm - ezüst
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga rozsdamentes acél, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Ezüst kivitel, milánói dizájn
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS051
4,3 132×
Eternico Essential Steel Buckle Universal Quick Release 20mm - fehér
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 17 - 23 cm körméretű csuklóra, Fehér kivitel
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETG034
Eternico Essential Vertical Grain Rose Gold Buckle universal Quick Release 20mm - rózsaarany - Szíj
Típusok
4,3 96×
Eternico Essential Vertical Grain Rose Gold Buckle universal Quick Release 20mm - rózsaarany
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 15,2 - 19,8 cm körméretű csuklóra, Rózsaarany kivitel
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS043
Eternico Essential Steel Buckle Universal Quick Release 20mm - fekete - Szíj
Típusok
4,6 111×
Eternico Essential Steel Buckle Universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Samsung Galaxy Watch 4 és Active 2; Huawei Watch GT 3; Amazfit Bip U, Bip U Pro, GTS, GTS 2, GTS 2 mini, GTS 2e, GTS 3, Neo; Garmin Forerunner 245, Forerunner 55, Forerunner 45S, Forerunner 645, Tactix Delta, Vivoactive 3; Venu, Venu Sq, Venu 2 Plus
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETG023
FIXED Silicone Strap Universal 22 mm - fekete - Szíj
Típusok
4,4 74×
FIXED Silicone Strap Universal 22 mm - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 16,7 - 21,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a65
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 20mm - fekete - Szíj
Típusok
4,3 96×
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 15,2 - 19,8 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS041
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - fekete - Szíj
Típusok
4,0 96×
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga bőr, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS055
4,5 75×
Eternico Essential Universal Quick Release 20 mm - Cloud White
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 14 - 20 cm körméretű csuklóra, Fehér kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_U20E19
4,3 92×
Aligator Watch 22 mm szilikon szíj - fekete
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 14,5 - 23,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AlB22a
FIXED Silicone Strap Universal 20 mm - fekete - Szíj
Típusok
4,2 49×
FIXED Silicone Strap Universal 20 mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 16,5 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP940a61
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - barna - Szíj
Típusok
4,0 96×
Eternico Leather Band universal Quick Release 20mm - barna
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga bőr, 20mm Quick Release csatlakozás, 13,9 - 20,5 cm körméretű csuklóra, Barna kivitel
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETS056
4,3 92×
Aligator Watch 22 mm szilikon szíj - kék
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 14,5 - 23,5 cm körméretű csuklóra, Kék kivitel
3 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AlB22b
4,3 132×
Eternico Essential Steel Buckle Universal Quick Release 20mm - narancssárga
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 17 - 23 cm körméretű csuklóra, Narancssárga kivitel
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETG030
4,3 52×
Eternico Essential Universal Quick Release 22mm - Cloud White
Szíj - Garmin, Xiaomi, Samsung, Aligator, Huawei, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy, Polar és Suunto karórákhoz, anyaga szilikon, 22mm Quick Release csatlakozás, 17 - 22,1 cm körméretű csuklóra, Fehér kivitel
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APW_U22E20
4,0 23×
Eternico Essential with Metal Buckle universal Quick Release 20mm - fekete
Szíj - Garmin, Samsung, Aligator, Huawei, Withings, WOWME, Amazfit, Armodd, Niceboy és Lamax karórákhoz, anyaga szilikon, 20mm Quick Release csatlakozás, 10,3 - 17,3 cm körméretű csuklóra, Fekete kivitel
Szuper ár
4 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETHU025

Huawei okosóra szíjak

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Hamarosan a boltok pultjaira kerül két új Aligator Watch okosóra, amelyek a kiváló dizájn, szilárd felszereltség és csábító árcédula egyedülálló kombinációját képviselik, 30 000 forint alatti összegért. Ezen túl egy csábító meglepetést is találunk a csomagban.

Huawei okosóra szíjak

A Huawei okosóra szíjak kategóriában összesen 425 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó huawei okosóra szíjak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább huawei okosóra szíjak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb huawei okosóra szíjak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: huawei okosóra szíjak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ