30 dnů na vrácení Shop roku

Hummel Kézilabda Arena 2016 Vel. 3

Termékkatalógus
Hummel Kézilabda Arena 2016 Vel. 3
Kézilabda -nagyon jó tapadás, puha mikroszálas PU pecsételt-BEE felület, mely megakadályozza a levegőszivárgást, viaszolásra nem alkalmas
Kód:  SPTms1718 Termékszám:  5700493935005

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hummel Kézilabda Arena 2016 Vel. 3

A Hummer 3-as méretű kézilabdája ideális a férfi kézilabdajátékosoknak illetve ezen sport szerelmeseinek. Kiváló fogása miatt kitűnik társai közül, érezhetően könnyebb irányítani, mint a többi a labdát.  Az Arena 2016-os modellje kitűnő minőségű, tartós és egészségtudatos alapanyagból készült ,amely a maximális felhasználói kényelmet biztosítja.  Ez egy strukturált BEE - poliuretán felület BEE , ideális pattanási tulajdonságokkal, mely a  tökéletes egyensúlyért felel . Az egyedülálló , speciális levegő-csapda szelep és a latex hólyag kombinációja  megakadályozza a levegő szivárgását. A labda nem alkalmas viaszolásra.

Legfontosabb jellemzők

  • edzésekre ajánlott
  • kiválóan tapad
  • levegőszivárgást gátló anyagból
  • PU szerkezetű mikroszálas BEE anyagból
  • optimális labdakontroll
 

Paraméterek

Labda mérete
3 Kész!

Labda mérete

Labda mérete
3 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hummel Kézilabda Arena 2016 Vel. 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hummel Arena Handball 2016 Vel. 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hummel Arena Handball 2016 Veľ. 3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ