Shop roku 30 dnů na vrácení

Husky Form S

Termékkatalógus
Husky Form S
Motoros kabát Női sport toll, membrán, vel. S
Kód:  SPT3965 Termékszám:  8592287018530

Husky Form S

Husky szakosodott cég főként sporteszközök bevinni a divatvilág következő találatot. Ezúttal sport női kabát. Kabát laminált membrán méretben S végre vonzó kék színű, mely úgy fogja érezni, kivételesen. Připadejte ezzel a különleges darab, mint a divat csillag. Ez az elegáns zakó tartalmazó libatoll biztosítja hőérzet. A terméket is fel van szerelve egy motorháztető, amely jó szolgálatot egy hatalmas hóvihar vagy váratlan felhőszakadás. Nem kell aggódnia a hideg. Steppelt kabát lehet viselni a mindennapi alkalmakkor, valamint a sport- Gamble. Elsőbbség a minőség, hogy tartósak.

kivételes tulajdonságokkal

  • sport kabát
  • Felső anyaga: 100% poliészter
  • padding: libatoll
  • egyre szerkesztő
  • motorháztető
  • méret:
  • kék

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Husky Form S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Form S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Husky Form S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Husky Form S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Husky Form S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ