Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Husky Monti -11°C

Termékkatalógus
Husky Monti -11°C
4,8 5 értékelés
Hálózsák - múmia, téli, uniszex, töltet: üreges szál, 195 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: -5 °C, limit hőmérséklet: 0°C, extrém hőmérséklet: -11 °C, tömege: 1820 g
Kód:  SPTsc813 Termékszám:  8592287074079

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Husky Monti -11°C

A szabadtéri tevékenységek kedvelője vagy és az első fagyok nem fognak megállítani? Szeretnél kényelmesen aludni akár több éjszakát is? A HUSKY Monti hálózsák nagy teret kínál, amely 20 cm-rel meghosszabbítható az oldalsó cipzárral. Alkalmas -11 ° C-os hőmérsékletig, és még olyan alacsony hőmérsékleten is kényelmes alvást biztosít. Kiváló minőségű anyagból készült, szigetelő gallérral, nagyméretű zsebbel, valamint összehúzható kapucnival és lábrésszel. Egész évben örömet szerezhet kirándulások, hegymászások és túrák során, biztosítva a kényelmet.

Legfontosabb jellemzők

  • Kültéri hálózsák hideg időhöz
  • A belső tér 20 cm-es kiterjesztésének lehetősége
  • Dupla rétegű bélés
  • Kényelmes
  • Külső zseb
  • Jobb és bal oldali cipzár rendszer
  • Szigetelő gallér
  • Külső Ripstop nylon -mechanikai károsodásoknak ellenáll

Felhasznált anyagok

A hálózsák külső anyaga a 70D 190T Nylon Taffeta / 300T Nylon Baby Ripstop, amely finom, könnyű és nagyon jól lélegző anyag. Tökéletesen ellenáll a mechanikai sérüléseknek és szakadásoknak, kitűnő szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, és taszítja a vizet. A Ripstop technológia csökkenti a mechanikai sérülés lehetőségét, de ha ez be is következik, a spontán leeresztés megáll.
A szigetelő anyag üreges, spirálisan húzott, négycsatornás szintetikus szálakból áll. A speciálisan kialakított Hollowfibre üreges rostszerkezetének köszönhetően tökéletesen szigetel, benntartja a hőt, nem ereszti át a nedvességet, gyorsan szárad és allergiás betegek számára is alkalmas. A szálat egy szilikon réteggel vonták be, ami még jobb hőszigetelést biztosít és meghosszabbítja a hálózsák élettartamát.
A hálózsák belső része lágy nylonból készült, amely szintetikus, nagyon lélegző, kényelmes és könnyű. Jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért kiválóan bírja az alacsony hőmérsékletet is.

 

További információk

Bélés:
2 × 185 g / m2 Hollowfibre, 4 csatornás

Kialakítás:
dupla rétegű

Tartozékok:
kompressziós zsák tömörített tároláshoz

 

Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Téli Kész!
Töltelék
Üreges szál Kész!
Max. magasság
195 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
-5 °C Kész!

Alkalmazás

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Téli Kész!
Töltelék
Üreges szál Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
195 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
-5 °C Kész!
Maximum hőmérséklet
-11 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
0 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
-11 °C Kész!

Tömeg

Tömeg
1 820 g Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Husky Monti -11°C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Monti -11°C . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Husky Monti -11 ° C.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ