A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Husky Sandra, narancsszín

Termékkatalógus
Husky Sandra, narancsszín
5 1 értékelés
Fejlámpa - 60 lumenes fényerősség, 70 m-es világítótávolság, 3 LED dióda, IP védettség: IPx6, tápellátás: 3 × AAA, tömege: 60 g
Kód:  SPThusk0025 Termékszám:  8592287094091 Gyártó honlapja:

Husky Sandra, narancsszín

Jó eséllyel minden cserkész megerősítheti – a fejlámpa alighanem a leghasználhatóbb fényforrások egyike. Sokféle helyzethez jól jön: világíthatsz vele a kanapé mögé, ha épp odabújt el a hörcsögöd vagy ha nem tetszik a gyertyafényes romantika. A fejlámpa sok esetben jobb használatot tesz, mint egy hagyományos zseblámpa.

Fejlámpát az áramforrás típusa szerint célszerű keresni. Az akkumulátorral működő gyakoribb használathoz praktikus, az eldobható elemmel működő viszont pl. vészhelyzetek esetén hasznosabb. A(z) Husky Sandra, narancsszín AAA típusú elemmel működik.

A(z) Husky Sandra, narancsszín fejlámpa világítási paraméterei

A fényáram a hétköznapi értelemben vett fényerőt jelöli. Ez a(z) Husky fejlámpa 60 lm fényáramot tudhat magáénak, ami körülbelül egy 15 wattos wolfram szálas izzónak felel meg. A fény emiatt akár 70 m távolságról is látható. A(z) Husky Sandra, narancsszín az említett teljesítményt 3 db LED dióda használatával éri el.

  • Használt elemtípus: AAA
  • Max. világítás távolság: 70 m

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Husky Sandra, narancsszín
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Sandra oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Husky Sandra oranžová.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ