A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Hűtőládák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Űrtartalom
8 l
20 l
-

A hűtőláda kiváló útitárs a nyári hónapokban, de nemcsak a szabadtéri tevékenységek, táborozások és egész napos strandolások során. A hűtőbox friss ételeket és frissítő italokat biztosít az utazásokon is, vagy bárhol, ahol hűtőszekrényre lenne szükség. De vajon milyen teljesítményre képesek az egyes hűtőládák? Olvass tovább és megtudhatod, mi alapján érdemes választani.

Tovább

5 + 1 tipp a hordozható hűtőláda használatához

A klasszikus hűtőszekrényekkel szemben a hűtőládák legnagyobb előnye a hordozhatóság. A hűtőbox hozzájárul a kényelmes táborozás élményéhez, de számos egyéb helyzetben is jó szolgálatot teljesít. Bárhol, ahol fennáll a veszélye, hogy a hőség meghiúsítja a terveket, a hordozható hűtőláda megmenti a helyzetet.

  1. Autós hűtőláda - magaddal viheted az utazásokra, akár a tengerig is.
  2. Sörhűtő - az arany színű nedű rajongóinak legnagyobb kedvence.
  3. Borhűtő - ugyanúgy teszi a dolgát, akár csak egy igazi borospince.
  4. Süteményhűtő - a kerti partik központi eleme.
  5. Virághűtő - a virágboltok és nyári esküvők elengedhetetlen kelléke.
  6. Vadhűtő - egy igazi vadász el sem indul nélküle a nagy kalandra.

A hűtőládák esetében kétféle működési elvet különböztetünk meg

Az ételek és italok hűtésének módja szerint megkülönböztetünk aktív és passzív hűtőládákat. A PUR panelekből készült passzív hűtőláda valójában nem hűt, hanem hőszigetel. Csak az aktív hűtőládák alkalmaznak különféle technológiákat az állandó hőmérséklet fenntartásához, hasonlóan a hűtőszekrényekhez. Mindkét fajta hűtőboxnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Autós hűtőláda - aktív hűtés akár 5 °C-ra

A termoelektromos autós hűtőládák olyan készülék, amelyek a környezeti hőmérséklet alatt akár 20 °C-kal is képesek hűteni. Azonban áramforrásként szükségük van az autó szivargyújtójára vagy egy konnektorra, ebből kifolyólag főleg az utazások során bizonyulnak hasznosnak. Előnye, hogy mivel az elektromos hűtőláda áramot használ, akár a tárolt étel felmelegítésére is képes. A hűtőszekrényekhez hasonlóan az energiafogyasztás szempontjából a hűtőláda A+++ besorolása a leggazdaságosabb. A legdrágább autós hűtőládák kompresszorral is rendelkeznek. A kompresszor a hűtőfolyadékkal együtt tökéletes hőmérsékleten tartja az ételeket és italokat.

  • Aktív hűtés áramforrásra csatlakoztatva
  • Szilárd szerkezet
  • Lehetőség az ételek felmelegítésére
  • Magasabb hűtőláda árak
  • Nehezebb tömeg
  • Nagyobb hűtőláda méretek

i

Az autóhoz való csatlakozáshoz a hűtőládák általában 12 V-os csatlakozást igényelnek. Ezért vásárlás előtt ellenőrizd, hogy az autódban van-e ilyen. A hűtőláda a járművön kívül bármikor csatlakoztatható egy konnektorhoz is.

A passzív hűtőláda a meleg napokon is hatékonyan szigetel

A passzív hűtőládák hőszigetelt falakkal és fedéllel rendelkeznek, így néhány órán át hűvös állapotban tartják az italokat és ételeket. A strandon vagy a tengerparton azonban jobb, ha az árnyékba helyezed el és letakarod egy takaróval, mivel így tovább képes fenntartani az alacsony hőmérsékletet. A passzív hűtőbox működtetéséhez nincs szüksége áramforrásra és nem kell kiolvasztani.

  • Könnyű tömeg
  • Szilárd szerkezet
  • Hosszabb hűtési idő
  • Csak passzív hűtés
  • Nagyobb hűtőláda méretek

Ahhoz, hogy a hűtőláda hosszabb ideig működjön és ételeidet frissen és egész nap hűvösen tartsa, helyezz hűtőakkukat a hűtőboxba. Használat előtt azonban ne felejtsd el lefagyasztani őket a fagyasztóban.

A hűtőláda rövid időre akár egy hűtőtáskával is helyettesíthető

A hőszigetelő fóliának köszönhetően a hűtőtáskák gyakorlatilag ugyanúgy működnek, mint a passzív hűtőláda, de csak néhány órán át képesek fenntartani az állandó hőmérsékletet. Leginkább autó nélküli utazásokra, piknikezésekre és parki sétákra alkalmasak. Ezenkívül a hűtőtáska könnyű, a visszaútra összehajtogatható, esetleg egyéb dolgokat is beletehetsz.

  • Alacsony ár
  • Könnyű tömeg
  • Helytakarékos
  • Rövid hűtési idő
  • Csak passzív hűtés

i

Hűtőláda használt
Nem szeretnél egyetlen nyaralás miatt vadonatúj hűtőboxot vásárolni, esetleg spórolnál egy kicsit? Hűtőláda eladó - az outletben bontott, használt és újszerű termékek várnak rád.

A nagyszabású táborozásokhoz nagyméretű hűtőláda dukál

A hűtőládák különböző méretekben kaphatók. Válassz aszerint, hogy mennyi helyed van az autóban, mekkora kalandra készülsz, és természetesen, hogy mennyi ételt és italt vinnél magaddal. Érdemes tudni, hogy a teli hűtőláda hatékonyabban működik, mint a félig üres.

A hűtőláda kíméli a környezet és az autódat is

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy melyik hűtőládát válaszd, akkor fordítsd a figyelmedet a különböző termékek esetleges hozzáadott értékeire, és a legjobb tulajdonságok mellett tedd le a voksodat. A leghasznosabbak a következők:

  • Olvadóbiztosíték
  • Penész- és mikrobák elleni védelem
  • Az autó akkumulátorának túlzott merítése elleni ABS-védelem
  • Többféle hűtési mód, beleértve a néma- és az öko üzemmódot

Hűtőbox vélemények
Kíváncsi vagy más vásárlók tapasztalataira? Az Alza hűtőláda teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a hűtőláda termékkínálatot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
5,0
Polarbox Hűtődoboz CLASSIC 12 l lila
Termo-doboz - anyaga műanyag, űrtartalma 12 l, dupla belső fal, melegen tartás 24 óra, tömege 1 kg
21 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: POLJN372
Select Cool box
Hűtőbox - passzív, űrtartalma 8 l, mérete 34 × 34 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), italtartók és belső világítás, hűtőbetétek a csomag része, fekete kivitel, tömege 5 kg
36 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsel133
5,0
Polarbox Hűtődoboz POP 12 l órózsaszín
Ételhordó - űrtartalma 12 l, anyaga műanyag, dupla belső fal, tömege 1 kg
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: POLJN761
5,0
Polarbox hűtődoboz CLASSIC 20 l lila
Termo-doboz - anyaga műanyag, űrtartalma 20 l, dupla belső fal, tömege 1,8 kg
25 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: POLJN129

Hűtőládák

cikkMit vigyünk magunkkal sátorozáshoz? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár...

Hűtőládák

A Hűtőládák kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Hűtőládák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hűtőládák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hűtőládák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hűtőládák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hűtőládák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ