A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Plafonra szerelhető húzódzkodó

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(3)
Teherbírás
150 kg
300 kg
-

A plafonra szerelhető húzódzkodó a legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköz a felsőtest erősítésére. Mindenkinek érdemes használni, aki izomtömeget akar építeni és az izmait formázni. A plafonra szerelhető húzódzkodó kiválasztásakor fontos figyelni néhány alapvető paraméterre és a helyes felszerelésre. Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a számodra ideális modellt.

Tovább

Húzódzkodó plafonra - Mi a célja, és milyen előnyei, illetve hátrányai vannak?

A húzódzkodó mennyezetre alkalmas mindenki számára, aki otthon is szeretne komoly edzéseket végezni. A plafonra szerelhető húzódzkodó alkalmas mindennapi testmozgásra, az izmok erősítésére, vagy formában tartására. Bármikor felugorhatsz rá néhány felhúzásra, de akár himbálózhatsz vagy nyújthatsz is rajta. Nézzük, milyen előnyöket kínál a plafonra szerelhető húzódzkodó?

  • A húzódzkodó plafonra nem foglal sok helyet - olyan, mint egy csillár, így akár kisebb helyiségekben is használható.
  • Annyi helyet tudsz hagyni körülötte, amennyit csak szeretnél, így nem fogod összekoszolni a falakat edzés közben, és attól sem kell tartanod, hogy a vállad, a hátad, vagy a lábaid a falnak ütköznek.
  • A plafonra szerelhető húzódzkodó komoly teherbírású, és gumifogantyúkkal rendelkezik a biztos fogás érdekében.
  • Ha a keresztrudat nem akarod húzódzkodáshoz használni, akaszthatsz rá boxzsákot, TRX-et vagy más fitness eszközt.
  • Egyeseknek hátrány lehet, hogy a mennyezetre szerelés miatt nincs elég hely a húzódzkodó rúd felett.

A plafonra szerelhető húzódzkodó kétféle módon is használható - amellett, hogy a mennyezetre rögzíthető, a falon is elhelyezhető. A pozíciók tehát szabadon változtathatók.

Húzódzkodó mennyezetre - Három típusa kapható

A plafonra szerelhető húzódzkodó esetében nincs számtalan különféle típus és változat, mint egyéb fitness eszközöknél. A húzódzkodó plafonra csak három változatot kínál, amelyek között nincsenek jelentős különbségek, így a te preferenciáidtól függ, hogy melyiket választod. A plafonra szerelhető húzódzkodó három típusa a következő.

  1. Egyenes húzódzkodó csúszásmentes felülettel
  2. Húzódzkodó hajlított végekkel és csúszásmentes felülettel.
  3. Mennyezetre szerelhető húzódzkodó keret, amely különféle fogásokat tesz lehetővé.

A mennyezetre szerelhető húzódzkodó felszerelése

A húzódzkodó mennyezetre szerelése nagyon egyszerű. Vásárlás előtt gondosan mérd meg a helyet, ahová helyezni szeretnéd. A csavarok rögzítéséhez szükséges lyukakat különösen gondosan mérd be, s ügyelj arra, hogy elkerüld az elektromos vezetékeket. Helyezd a tipliket a lyukakba, majd csavarozd fel a húzódzkodót. Minél több csavar tartja, annál biztonságosabb és stabilabb lesz.

!

Milyen magasságban legyen a plafonra szerelhető húzódzkodó?

A mennyezetre szerelhető húzódzkodót olyan magasságban érdemes rögzíteni, ahol még könnyen eléred. Az is fontos, hogy a húzódzkodó rúd olyan távolságra legyen a mennyezettől, hogy a fejedet ne üsd a plafonba a gyakorlatok végzésekor. Az állítható magasságú húzódzkodó a legjobb választás, egyébként a távolságnak 30 cm körül kell lennie.

Plafonra szerelhető húzódzkodó - A legfontosabb paraméterek választáskor

A mennyezetre szerelhető húzódzkodó kiválasztásakor több fontos paramétert is figyelembe kell venni:

  • Teherbírás - A mennyezetre szerelhető húzódzkodó teherbírása igazán komoly, nagyobb mint a felakasztható vagy ajtókeretbe illeszthető húzódzkodóké. A plafonra szerelhető húzódzkodó teherbírása általában 120-250 kg között van.
  • A hossza - A foganytúk közötti távolság szintén fontos mutató. A legrövidebb távolság 110 cm körüli, de a húzódzkodók rúdjának átlagos hossza 120 cm. A leghosszabb húzódzkodók rúdja akár 130 cm is lehet.
  • Az anyaga - A mennyezetre szerelhető húzódzkodó estében kivételesen fontos, hogy erős és jó minőségű legyen, hiszen az egész testsúlyt meg kell tartania és esetleg még egyéb fitness eszközök súlyát is. A plafonra szerelhető húzódzkodó ezért kiváló minőségű acélból készül, gyakran gumifogantyúkkal.
  • A rudak illesztése - A rudak illesztései eltérőek lehetnek a különféle modellek esetén. A jobb minőségű konstrukciót meglehetősen szilárd, heggesztett illesztések jellemzik. A másik típus a csavaros illesztések - melyek egyáltalán nem rossz minőségűek, de hosszabb idő után nyikorogni kezdhetnek.
  • Dizájn - A plafonra szerelhető húzódzkodó kialakítása nem igazán különleges, hiszen egy tisztán funkcionális eszközről van szó. Általában egyszínű kivitelben kaphatók, többnyire fekete vagy fehér színben, esetleges színes kiegészítőkkel.

Húzódzkodó plafonra: Hogyan kell rajta edzeni?

A húzódzkodó rúd plafonra szerelése után már csak egy dolgunk van: az edzés. A legfontosabb a megfelelő technika. A húzódzkodás kiváló gyakorlat az izmok erősítésére és formálására. Edzés előtt próbálj meg szakemberrel, személi edzővel konzultálni a megfelelő technikával kapcsolatban, vagy legalább nézz meg néhány videót, amely bemutatja a helyes technikát a sérülések megelőzése érdekében.

Érdekelne egy mennyezetre szerelhető húzódzkodó, de úgy érzed felesleges vadonatúj modellt vásárolni ebből a strapabíró fitness eszközből? Használt plafonra szerelhető húzódzkodó modelljeink között alig használt vagy csak felbontott termékeket találsz kedvezőbb áron, amelyek mindegyikére 12 hónapos garancia érvényes, tehát ugyanolyan könnyű szívvel vásárolhatod meg őket, mintha új terméket választanál. Ha más vásárlók véleményét is szeretnéd figyelembe venni választáskor, akkor irány a plafonra szerelhető húzódzkodó vélemények oldalunk, ahol vásárlói visszajelzések figyelembe vételével rangsoroltuk a termékeket, mint például népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy akár panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
5,0
Push Pro MT mennyezeti húzódzkodó rúd
Húzódzkodó plafonra - állítható magasság, terhelhetősége 300 kg, falra függesztéshez, mérete 55 × 128 × 63,5 cm (Ma×Sz×Mé), markolat átmérője 2,7 cm, anyaga acél, tömege 9,3 kg, fekete kivitel
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTbfp005
4,7
PUSH ELEMENT húzódzkodó plafonra
Húzódzkodó plafonra - terhelhetősége 150 kg, falra függesztéshez, mérete 45 × 119 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), markolat átmérője 3,2 cm, anyaga acél, tömege 7,2 kg, fekete kivitel
39 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpush002
4,7
PUSH ELEMENT húzódzkodó plafonra
Húzódzkodó plafonra - terhelhetősége 150 kg, falra függesztéshez, mérete 45 × 119 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), markolat átmérője 3,2 cm, anyaga acél, tömege 7,2 kg, fekete kivitel
37 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTpush002

Plafonra szerelhető húzódzkodó

A Plafonra szerelhető húzódzkodó kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Plafonra szerelhető húzódzkodó – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó plafonra szerelhető húzódzkodó Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább plafonra szerelhető húzódzkodó A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb plafonra szerelhető húzódzkodó A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: plafonra szerelhető húzódzkodó vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ