Shop roku 30 dnů na vrácení

iHealth WAVE AM4

Termékkatalógus
iHealth WAVE AM4
4,0 1 értékelés
Okoskarkötő úszás érzékelők, a napi tevékenységek és az alvás minőségét, az elismerés úszás stílus, vízálló 30m
Kód:  EAIH020k Termékszám:  IH-AM4 Gyártó honlapja:

iHealth WAVE AM4

iHealth WAVE AM4 je speciální snímač aktivy určen především pro plavce. Automatikusan felismeri a felhasználó úszni kezdett, és még milyen stílusban. Felismeri az összes alapvető úszás stílusok - freestyle, mell és szimbólumokat. Az érzékelő azonnal érzékeli a tevékenység kezdődik mérés és a stílus jelenik meg a képernyőn, beleértve a teljes időt úszás. Ezen az alapon azt is kiszámítja az elégetett kalóriák száma, temp percenként, az összes tempók és stílusok forgalmazásával százalékos. Azonban az úszás nem az egyetlen dolog, ami iHealth WAVE AM4, továbbá érzékeli, séta, testmozgás, vagy akár figyeli az alvás.

legfontosabb jellemzői

  • Célja elsősorban az úszás
  • Egyszerű, funkcionális design
  • Nagy pontosságú érzékelő
  • Nagyon könnyen olvasható kijelző
  • Azt is megjeleníti az időt, a dátumot és a hét napját
  • Diszkrét riasztás - vibrációs gerjesztés
  • Az a lehetőség, tárolására, szerkesztésére és megtekintésére értékeket felhő számla
  • Töltés a mágneses párna
  • A két pánt a csomagolás

Mobil alkalmazás iHealth MyVitals

Ez is egy nagyon népszerű szolgáltatás riasztást felébresztheti segítségével nagyon diszkrét vibráció. Nem csak nézni, ahogy az ágyból, de arra is figyelmeztet, hogy ideje gyakorolni. Továbbá olyan funkciókat foglalnak magukban, mint például például lépésszámláló, távolságot és az elégetett kalóriákat a nap folyamán. Minden mért adat is megjelenik a készülékre vagy párosítva egy mobil alkalmazás iHealth MyVitals hogy lehet telepíteni bármilyen androidos vagy iOS-eszközön. Tato aplikace nabízí spoustu možností – zobrazuje podrobné statistiky, grafy vaší historie a vývoje. Az óra automatikusan elküldi az adatokat a kérelem Bluetooth, ha hatótávolságon belül van egy eszköz az aktív alkalmazás. 

Nincs több gomb

A gyártó vízálló iHealth WAVE AM4 eléri a 30 m (3 ATM). A csomag tartalmazza a csak két szilikon szíjjal, fekete és kék. Hogy ellenőrizzék az óra gomb nincs szükség. Veškeré ovládání probíhá pomocí dotyků na displej nebo pohyby zápěstí. Rátérve az órát, így, hogy finoman megérinti, vagy hirtelen csavar a csuklóját. Integrált akkumulátor ígér akár hét napig egyetlen feltöltéssel.

További információk:

A mért értékek úszás:
az összes temp, kalória, nagyon aktív időszak, az átlagos száma temp percenként, a százalékos arányt az aktív időszak stílusok

A mért értékek a mindennapi életben,
lépések számát, az elégetett kalóriák utazási távolság és a teljes értékű napi tevékenységek

A mért értékek az alvás:
alvási látencia, adott időpontokban és hossza ébrenlét, a teljes időt a tényleges számértéke alvás és az alvás minőségét

Belső memória:
A mérési jegyzőkönyvek körülbelül 10 napig

Akkumulátor egy feltöltéssel:
5-7 nap

áramellátás:
DC 5 V / 140 mA

Akkumulátor típusa:
3,7 V Li-Ion 100 mAh

Az akkumulátor élettartama:
3 év

súly:
35 g

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iHealth WAVE AM4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iHealth WAVE AM4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ihealth WAVE AM4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ihealth WAVE AM4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ