Shop roku Akvizice ApF HU

Inmotion V3 PRO Blue

Termékkatalógus
Inmotion V3 PRO Blue
5 2 értékelés
Egykerekű - hatótávolság akár 25 km, sebesség 18km/h, Bluetooth kapcsolat, 450W motor, első és hátsó világítás
Kód:  SPTbd0364 Termékszám:  6920146945369 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion V3 PRO Blue

A különleges InMotion V3 Pro teljes újfajta közlekedési lehetőséget kínál számunkra. A jármű kifinomult kétkerekű technológiával büszkélkedik: a kettős kerék még nagyobb biztonságot és stabilitást nyújt a Sensor Controlled Vehicle technológiának köszönhetően. Ráadásul fejlett energiavisszanyerő rendszere van. Az egyéb tényezőktől függően körülbelül 25km-t mehetünk vele egy feltöltéssel. Ez a jármű vonzó lehetőséget kínál azok számára, akik szeretik a kényelmet és a biztonságot, és nem riadnak vissza ettől a városi környezetben még szokatlannak számító eszköztől. 

Főbb termékjellemzők

  • Akár 25km hatótávolság
  • Erőteljes, 450W teljesítményű motor
  • Színes LCD érintőképernyő
  • Integrált féklámpa
  • Első és hátsó lámpák
  • Bluetooth
  • Ingyenes mobil alkalmazások

Ideális mindenki számára

Az Inmotion V3 akár 120 kg-os személy számára is kiváló eszköz. Az egykerekű képes akár 18°-os emelkedőn is haladni. A rossz időjárási körülmények sem jelentenek problémát. A maximális sebesség 18km/h, a motor maximális teljesítménye pedig 450W. Fogantyúja kihúzhazó, így bőröndként is húzhatjuk magunk után a járművet. A felfújható gumiabroncs mérete 14" , a kerete dúralumíniumból készült. Megfelel az IP55 tanúsítványnak.

Igazi élmény a közlekedés

Minden fontos információ színes LCD kijelzőn jelenik meg. Az InMmotion V3 Pro első és hátsó lámpával, illetve hátsó féklámpával is fel van szerelve. A használók számára nagyon fontos, hogy kétcsatornás hangszórókon hallgathatják kedvenc zenéiket. A bőr ülőpárna és a csúszásmentes, lekerekített pedálok még tovább fokozzák az utazás kényelmét. 

Az eszközbe be van építva a Bluetooth vezeték nélküli technológia, amelynek köszönhetően  InMotion App ingyenes alkalmazást letöltve nyomon követhető a maximális sebesség, átlagsebesség, a megtett távolság, az  akkumulátor töltöttségi szintje és még sok egyéb. 

További információk

Motor:
450W

Az akkumulátor kapacitása:
144Wh lítium akkumulátor 72V 2A

Maximális sebesség:
18 km/h

Utazósebesség:
16 km/h

Vízállóság:
IP55

Töltési idő:
90 perc

Gumiméret:
14"

Terhelhetőség:
120kg

 

Megjegyzés.: A maximális hatótávolság 25°C hőmérséklet 20 km/h-ás sebesség és 70 kg terhelés, sík felület esetén érvényes. A vezetési stílus, a hőmérséklet, az út minősége, a domborzati viszonyok, a terhelés mind-mind befolyásolják az egy feltöltéssel megtehető út hosszát. 

 

Paraméterek

Max. teherbírás
120 kg Kész!
Megtehető távolság
18 km Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!
Teljesítmény
450 W Kész!
Tömeg
13,5 kg Kész!

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás
120 kg Kész!

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság
18 km Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
450 W Kész!

Tömeg

Tömeg
13,5 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Inmotion V3 PRO Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INMOTION V3 PRO Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inmotion V3 PRO Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InMotion Einrad PRO V3 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InMotion Einrad PRO V3 Blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ