A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

InMotion V3C blue

Termékkatalógus
InMotion V3C blue
5 1 értékelés
Egykerekű - max sebesség 18km/h, 20-25km-t tud megtenni, tömeg 13.5kg, max terhelés 120kg, első lámpa, BT, érintőképernyő
Kód:  Inmotio03 Termékszám:  6920146901242 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InMotion V3C blue

Készen állsz, hogy gyorsabb, kényelmesebb és szórakoztató? Érezze a hatalom gyroboardu InMotion V3c, amely fel van szerelve samobalanční technológia és kínál nagy választékot kínál, akár 25 kilométert. Bár a design emlékeztet egykerekű, sőt, nagyobb stabilitást a két kerékpárt. Ez segíteni fogja a kezdők gyorsabban tanulnak, és több bizonyosság. A kormánymű giroszkóp ápolók a logikáját Segways. Elhajtották egy egyszerű mozgás a test előre és minél több sovány, annál gyorsabban megy. Ugyanaz a fékezés. Kihúzható teleszkópos nyél felső oldalán nem csak kényelmesebb mozog, ha nem lovas gyroboardu egyébként is segíti a koordinációs mozgások.

legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes a gyors mozgás a városban
  • Teleszkópos fogantyú a könnyű szállítás
  • Egy egyedülálló rendszer Bi-kerék kettős kerekek nagyobb stabilitást
  • Hatótávolság akár 25 km
  • Töltés 90 perc alatt
  • Bluetooth interfész átvitelére vezetés adatok
  • Víz és porálló kialakítás
  • fényszóró

Biztonságos mozgás nem csak a város

Díky úzké konstrukci se budete moci pohybovat i ve stísněnějších podmínkách a dosáhnout rychlosti až 18 km/h. InMotion V3c számos biztonsági funkciók, mint első lámpa és egy szélesebb pedálok csúszásmentes lábak.Biztonság is segítséget érzékelők és programokat gondozó biztonsági lekapcsolás veszély esetén, vagy enyhe lassulás, ha az akkumulátor vezetés közben. A kumulátor biztonságosan tárolják egy speciális, ütésálló burkolattal. Egy feltöltéssel lehet mozgatni, hogy a távolság a tartományban 20 km 25 km.A maximális vezetési távolság függ a vezetési stílustól, terep felülete és a lovas súlyát.

Kényelmes utazás alkalmazások

Gyártó lelkes vásárlók is készített kérelmet intelligens eszközök, amelyek segítségével minél több ellenőrzése alatt az állam az ő kocsija, egy és akkor is figyelemmel kíséri útjukat. Az oldalán a gép a lágyított párnázattal ellátott prémium bőr kivitelben, az egyik oldalon fölé a bélés vízálló érintőképernyős vezérlőpanel.

További információk:

Tartomány: 20-25 km
Max. gradiens: 18%
Akkumulátor: 144W 72V 2Ah lítium akkumulátor
Teljesítmény: AC 110-240 V
Töltési idő: 1,5 óra
Ellenálló a külső hatásokkal: IP55
Javasolt működési hőmérséklet: -10 és 40 ° C
Pedál magassága a talajtól: 10,5-11 cm

Paraméterek

Teljesítmény
450 W Kész!
Tömeg
13,5 kg Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
450 W Kész!

Tömeg

Tömeg
13,5 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InMotion V3C blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V3C blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si InMotion V3C blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InMotion V3C blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InMotion V3C blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ