A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

InMotion V5+ fekete

Termékkatalógus
InMotion V5+ fekete
4,7 3 értékelés
Egykerekű - maximális sebessége 18 km/h, hatótávolsága 25-35 km, tömege 11,5 kg, maximális terhelés 120 kg, első és hátsó lámpa, BT, IP65
Kód:  Inmotio05 Termékszám:  6920146965350 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InMotion V5+ fekete

Készen állsz egy gyorsabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb utazásra? Ismerd meg az InMotion V5+ egykerekű teljesítményét, amely saját magát egyensúlyozó technológiával van felszerelve, és lenyűgöző, 25-35 km-es hatótávolságra képes. Fehér és fekete színben kapható. Kompakt kialakítású, beépített összecsukható fogantyúja megkönnyíti a szállítást, ha éppen nem használod. Az innovatív fogantyú megakadályozza a kerék nem kívánt forgását, hozzájárul a biztonságos vezetéshez és jelzi az akkumulátor állapotát. A beépített Bluetooth és az INMOTION App segítségével követheted a maximális és az átlag sebességet, a megtett távolságot, az akkumulátor állapotát és még sok mást.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes gyors mozgásra a városban
  • Fogantyú a könnyű szállításért
  • Kiváló hatótávolság akár 35 km
  • Továbbfejlesztett energia visszatöltés
  • Víz- és porálló kialakítás
  • Akkumulátor kapacitása 4 Ah
  • Bluetooth interfész a vezetési adatok átvitelére
  • Első és hátsó lámpák

Biztonságosan akár 35 km-en keresztül

A keskeny konstrukciónak köszönhetően még korlátozott körülmények között is képes haladni, és elérheti a 20 km/h sebességet. Az Inmotion V5 + testen megtalálható a töltőcsatlakozó, a bekapcsológomb és az akkumulátor élettartam kijelzője. A biztonságot növelik a csúszásgátló felülettel ellátott lábtartók, továbbá azok az érzékelők és programok, amelyek veszély esetén gondoskodnak a biztonságos leállásról vagy az akkumulátor lemerülése esetén a takarékos üzemmódba való kapcsolásról. Egy feltöltéssel a testsúly, a felület típusa és a vezetési stílustól függően 25-35km-es távot is megtehet.

További információk:

Hatótávolság: 25 - 35 km
Maximális lejtőszög: akár 18°
Akkumulátor: 72V 4Ah lítium akkumulátor
Teljesítményigény: AC 110-230 V
Töltési idő: 3,5 óra
Külső hatásokkal szembeni ellenállás: IP65
Javasolt üzemi hőmérséklet: -10 és 40°C

Megjegyzés: A megtehető távolság hossza (maximális hatótávolság) 25°C-on, 20km/h sebességgel, 70kg-os terhelésnél, sík felületen történő vezetésre vonatkozik. Olyan tényezők, mint a folyamatos vezetés, a környezet hőmérséklete, az útfelület állapota, az emelkedők, a terhelés mértéke stb. befolyásolják az egy töltéssel megtehető maximális hatótávolságot.

 

Paraméterek

Max. teherbírás
120 kg Kész!
Megtehető távolság
35 km Kész!
Maximális sebesség
20 km/h Kész!
Teljesítmény
550 W Kész!
Tömeg
11,5 kg Kész!

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás
120 kg Kész!

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság
35 km Kész!
Maximális sebesség
20 km/h Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Tömeg

Tömeg
11,5 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InMotion V5+ fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V5+ black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si InMotion V5 + black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inmotion V5+ Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inmotion V5+ Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ