Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

InMotion V5F WHITE egykerekű

Termékkatalógus
InMotion V5F WHITE egykerekű
4,7 14 értékelés
Egykerekű - hatótávolság 25-35 km, sebesség 25 km / h, hangutasítások, hordozó fogantyú, motor 550 W, első és hátsó lámpák. Alkalmazások.
Kód:  SPTesin003 Termékszám:  6920146905066 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InMotion V5F WHITE egykerekű

Az  InMotion V5F White egyedi egykerekű különösen erős akkumulátorral, így akár 35 km is megtehető vele egy töltéssel. A fényszórók és féklámpák jól láthatóvá teszik a járművet, ezért gyenge fényviszonyok mellett is biztonságos. InMotion V5F White egykerekűnek az a vonzereje, hogy bárki kényelmesen és biztonságosan használhatja, aki nem akarja a hagyományos városi közlekedési eszközöket igénybe venni.

Az InMotion V5F White főbb jellemzői

  • Akkumulátor akár 35 km-ig
  • Erős 550W-os motor
  • Integrált féklámpa
  • Az első és hátsó lámpák nagyobb biztonságot nyújtanak
  • Bluetooth mobiltelefon-kapcsolat
  • Ingyenes mobilalkalmazások használata
  • Az integrált fogantyú megkönnyíti a szállítást

Mindenkinek ideális

Az Inmotion V5F White akár 120 kg súlyt is tud szállítani. Maximális sebessége 25 km / h, maximális motorteljesítménye eléri az 550 W-ot. A beépített fogantyú és a stop gomb miatt az InMotion egykerekű kezelése nagyon egyszerű. A karcsú és kompakt kialakítású jármű a tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a szórakoztató közlekedési módot. A gyorsindítás gomb lehetővé teszi az InMotion egykerekű azonnali használatát. Az akkumulátor jelzője figyelmezteti Önt az akkumulátor lemerülése előtt.

Szórakoztató utazás

Az inMotion V5F White egykerekűt elülső és hátsó lámpával, valamint féklámpával szerelték fel a teljes biztonság érdekében. A Bluetooth vezeték nélküli technológiával lehetőség van az intelligens eszközre telepített ingyenes InMotion App alkalmazások használatára. Ez informál a maximális sebességről, átlagsebességről, megtett távolságról, az akkumulátor töltöttségéről és még sok egyébről. 

 
 
 

Paraméterek

Max. teherbírás
120 kg Kész!
Megtehető távolság
35 km Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!
Teljesítmény
550 W Kész!
Tömeg
12 kg Kész!

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás
120 kg Kész!

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság
35 km Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Tömeg

Tömeg
12 kg Kész!
Termékek: Inmotion V5F 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InMotion V5F WHITE egykerekű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V5F WHITE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Inmotion V5F WHITE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inmotion V5F WEISS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inmotion V5F WEISS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ