Shop roku Shop roku

Smart Rope S intelligens ugrálókötél

Termékkatalógus
Smart Rope S intelligens ugrálókötél
Ugrálókötél - intelligens, újratölthető akkumulátorral, LED kijelzővel, Smart Gym applikációval használható
Kód:  SMR002 Termékszám:  SR_BK_S
Smart Rope S intelligens ugrálókötél Megszűnt

Smart Rope S intelligens ugrálókötél

Ez a kifinomult kialakítású intelligens ugrálókötél rögzíti az ugrások számát, az elégetett kalóriákat és az edzéssel töltött időt. A LED 23 kijelző minden teljesített ugrást jelez, és az ugrókötelezés során elégetett kalóriák is folyamatosan nyomonkövethetők rajta. Egyetlen töltés 36 órányi ugrókötelezéshez elegendő kapacitást nyújt. Egy mikro USB csatlakozóról tölthető újra, 2 órás töltési idővel. Egyedülálló fogantyúit 45°-os szögben golyóscsapágy működteti , így könnyű és természetes az ugrálókötéllel együtt mozogni. Az ugrálókötelezés az egyik leghatékonyabb formája az alakformálásnak. Ez az ugrókötél azért is figyelemreméltó, mert Good Design Gold Award díjat kapott.

A fő előnyök

  • LED kijelző mutatja a teljesített ugrások számát
  • újratölthető beépített akkumulátorral működik
  • Bluetooth 4.0 technológia
  • az applikáció kiszámítja a BMI testtömegindexet, és a már elégetett kalóriát
  • az ugrálókötél megosztja Önnel az eredményeket

Modern technológiával

Az egybeöntött fogantyú mellett, az akkumulátor elektromos érzékelőként és vezeték nélküli közvetítőként is alkalmas az okostelefonra vagy táblagépre történő adatforgalom közvetítésének elősegítésében. Az edzésünk adatait a Bluetooth 4.0 vezetéknélküli technológia segítségével küldhetjük el a Smart Gym-be, amely egy okostelefonokra ingyenesen letölthető applikáció. Ennek az applikációnak a segítségével kiszámolhatja BMI testtömegindexét, az ugróköteles edzés egyes szakaszaiban teljesített ugrások számát és az az idő alatt elégetett kalóriákat. Az ugrálókötélhez zippzáros nylon anyagból készült tokot is biztosítunk, a kényelmes hordozhatóság és tárolás érdekében. Legyen mindig fitt ezzel a nagyszerű és praktikus ugrálókötéllel!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smart Rope S intelligens ugrálókötél Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Rope S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smart Rope S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ