A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Jawbone UP2 Jade Circle kötél

Termékkatalógus
Jawbone UP2 Jade Circle kötél
Okoskarkötő vezeték nélküli monitor tevékenység (lépés, a távolság, az elégetett kalóriákat, automatikus észlelése aktivitás, alvás (automatikus váltás nélkül), Smart Alarm, diéta, intelligens edző), vízálló, Bluetooth 4.0 BLE, LED kijelző, iOS / Android készülékek, az akkumulátor élettartama akár 10 nap
Kód:  FTB002e9lch Termékszám:  JL03-6666CEI-EU1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Jawbone UP2 Jade Circle kötél

Stílusos fitness karkötő, amelyen keresztül nyomon követheti az összes tevékenységet. Anélkül, folyamatos adatrögzítés, nem tudja hatékonyan elérni a céljait. És ez a gondolat van kialakítva Jawbone UP2. Amellett, hogy a klasszikus felügyeleti tevékenység által kínált ez a kis sportautó is képes követni az alvás, ételt vagy szolgáltatás sport edző. Természetesen van még sok más remek funkciókat, amelyek segítenek elérni a álom alak, fitness, vagy csak az egészséges életmód. 

legfontosabb jellemzői

  • Fitness karkötő megfigyelésére mindennapi tevékenységek
  • Számos intelligens funkciók
  • karcsú kialakítás
  • Egy ingyenes alkalmazás az Android , vagy iOS
  • Tölthető akkumulátor hosszú akkumulátor-élettartammal
  • Vízálló kivitel (képes megbirkózni az eső, fröccsenő víz - csak nepotápět)
  • beépített Bluetooth
  • kis súly
  • Kompatibilitás az okostelefon talál itt .

Praktikus és sportos elegáns divatos kiegészítő egy testben

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez is nagyon elegáns divatos kiegészítőként. Aki látja a karkötőt a kezét az első alkalommal, akkor nem hiszem, hogy ez nem csak egy dísz. Azonban ennek az ellenkezője igaz.Jawbone UP2 a belsejében bújik egy erős akkumulátorral, amelyek meghajtásához, hogy 10 egymást követő napon. És nem kell, hogy valaha is attól tartanak, hogy meg kell tölteni a készüléket gyakran. Ezen túlmenően, a tervezés vízálló. A kedvenc tevékenysége így fizetni, amikor csak kedve tartja, az időjárástól függetlenül. A megfelelő működés érdekében szükség van a link karkötő Android vagy iOS. A tényleges párosítás nagyon egyszerű. Kommunikáció zajlik Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Teljes a remek funkciókkal és finomságok

A telepítés után az ingyenes app UP és a mobil készülék széles választékát kínálja a nagyon praktikus. Ezzel alkalmazás, akkor állítsa be a céljait, teljesítményük nyomon követhető, sőt végre együtt a barátaiddal, vagy kihívás valaki egy párbajra. Természetesen van még a lehetőség, hogy rekord elégetett kalóriát, az alvás időtartama, illetve az élelmiszer, amit elfogyasztott a nap folyamán. Apropó alvás, karkötő is meg tudja határozni, milyen stádiumban vannak. Következésképpen, ha meg azt felébreszteni, felébredsz, és úgy érzi, a friss (30 percen belül a beállított érték). Végül is vannak gyakorlati funkciója Készenléti Alert. Értesíti, hogy van egy hosszú ideig nem ad ki semmilyen tevékenységet.

További információk:

Érzékelők szerint:
Bluetooth 4.0
tengelyes gyorsulásmérő
Háromszínű LED (kék alvás, narancs tevékenység, fehér bejelentés)

elemek:
Újratölthető lítium-ion polimer, 38 mAh
Akár 10 napig egy feltöltéssel
Az újratöltés körülbelül 60 perc alatt

súly:
25 gramm

A csomag tartalma:
Fitness karkötő UP2
Használati útmutató
USB töltőkábel

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jawbone UP2 Jade Circle kötél Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jawbone UP2 Jade Circle Rope. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jawbone UP2 Jade Circle Rope. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jawbone UP2 Jade Kreis Rope. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jawbone UP2 Jade Kreis Rope.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ