A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Jerky beef Original 100g

Termékkatalógus
Jerky beef Original 100g
4,5 73 értékelés
Szárított hús - marhahús,
Kód:  SPTps0035 Termékszám:  I-007 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Jerky beef Original 100g

A Jerky Original marhahúsból készült finomsága ízletes étel, amelyet leginkább az úton vagy a sportolás során értékelsz majd igazán. Minden csomag Jerky gazdag az értékes fehérjében, gyorsan energiát biztosít például a hegyi sétákhoz vagy kerékpározáshoz. A Jerky gyártója csak és kizárólag a legfinomabb húst választja fogyasztói számára, ahogyan a Jerky gluténmentes termék sem tartalmaz hozzáadott glutamátokat, ízesítésnek pedig csak a Holt-tengerből származó sót használja. A terméket egy praktikus zacskóba csomagolják oxigén abszorberrel, így a szárított hús szavatosság ideje 12 hónap.

A Jerky Original szárított marhahús főbb jellemzői

  • Kiváló ízű szárított hús különböző ízekben
  • A Jerky szárított hús gazdag a fontos fehérjékben
  • A jól bevált indiai módszert használják a gyártása során
  • 100 g Jerky szárított hús 240 gramm minőségi, sovány húsnak felel meg
  • Gluténmentes és glutamát hozzáadása nélkül készült
  • Ideális a turistáknak, a kajakosoknak, a sportolóknak

A Jerky hús egyedi gyártási folyamata

A Jerky hús gyártása során a hosszú évek alatt bevált gyártási folyamatot alkalmazzák. Először is, minden zsírt és inat eltávolítanak a minőségi húsból. A sovány húst vékony szeletekre vágják, majd a titkos indiai recept szerint pácolják. Majd a gyártó a grillezőre helyezi a húst, ahol több órán át különböző hőmérsékleteken szárítják, hogy végül  megfüstölhessék. Ezt követően a szeletelés és a mérés következik, majd a húst súly alapján a csomagolásokba helyezik. A gyártás folyamatának egésze állandó felügyelet mellett zajlik, a végeredmény ellenőrzése pedig magától értetődő. 

Paraméterek

Hús
Marhahús Kész!
Fajta
Jerky Kész!

Hús

Hús
Marhahús Kész!

Fajta

Fajta
Jerky Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jerky beef Original 100g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Indiana Jerky beef Original 100g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Indiana Jerky beef Original 100 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ