30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

SMR Henger

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
3,3 cm
100 cm
-
Átmérő
1,35 cm
15 cm
-
Típus
Masszázs
(69)
Vibrálós
(1)
Sima
(24)
Szűrés

A rehabilitációs SMR henger olyan izomlazító henger, amely gyógyászati segédeszközként is szolgál, így nemcsak a sportolók számára alkalmas. Az SMR henger gyakorlatok a merev izmok ellazítására, felmelegítésére és megerősítésére hasznosak, s e nyújtó hengerek kínálata rendkívül változatos. Nézzük, miért hasznos az SMR henger, és hogyan kell olyan modellt választani, amely neked leginkább megfelel.

Tovább

Az SMR henger előnyei - Milyen smr hengert vegyek?

Az SMR henger, néha smrhenger, esetleg nyújtó henger vagy fitness henger, nem gyógyászati termék, de kiváló hatásainak és sokoldalúságának köszönhetően rehabilitációs és a fizioterápiás célokra is alkalmazzák. De mi az SMR henger hatása és mikor érdemes használni?

  • Az SMR henger gyakorlatok hatékonyan enyhíthetik az elhúzódó izomfájdalmat.
  • Az SMR henger használata javítja a stabilitást, a koordinációt és a testtartást.
  • Az SMR henger mély testmasszázst nyúlt és ellazítja a merev izmokat.
  • Az izomlazító henger regenerálja az izmokat és az izomzatok fascia borítását, amely az izmokat a túlnyúlástól védi.
  • Az SMR henger ára rendkívül kedvező, s már néhány ezer forintért szert tehetsz valamelyik modellre. Az ár az izomlazító henger típusától és méretétől is függ.

Az SMR henger - jó, jó, de mire való?

Ha aktívan sportolsz, akkor az smrhenger automatikusan a felszerelésed részét kell, hogy képezze, függetlenül attól, hogy milyen sportot űzöl. Ez a nyújtó henger úgy van kialakítva, hogy mélyen regenerálja az izmokat, növelve azok rugalmasságát és mozgásterjedelmét. Nemcsak az edzés utáni regenerálódás részeként, hanem edzéssegédeszközként és egészségügyi problémák kezelésénél is használni fogod. Az smrhenger rendszeres használata csökkenti a sérülés kockázatát, és felkészíti az izmokat a terhelésre.

i

Az izomlazító henger (eredeti nevén foam roller vagy roller foam) rendkívül előnyös azok számára is, akik ülő munkát végeznek. Ha naponta több órát töltesz ülőmunkával, vagy ülőhelyzetben töltött pihenéssel, az SMR henger gyakorlatok ellazítják a merev izmokat, így segítenek a kellemetlen hát- és nyaki fájdalmak kialakulásában.

SMR henger - Típusok

Az smrhenger kiválasztásakor az első szempont az, hogy milyen célra fogod használni. Három fő kategóriába osztjuk őket funkciójuk és felépítésük típusa szerint.

  • Masszázshengerek - A masszázshengerek általában durva felületűek, amely által a masszírozott területre gyakorolt hatás intenzívebbé válik. A masszázs eleinte fájdalmas vagy akár kellemetlen is lehet. Ha nagyon érzékenyek az izmaid, egy simább felületű masszázs henger a megoldás.
  • Vibrációs SMR henger - A vibrációs hengereket különösen az aktív és profi sportolók értékelik, akiknek kevesebb idő alatt maximális eredmény elérése a céljuk. A rezgések pontosan megcélozzák az izomcsomókat, és hatékonyan eltávolítják azokat.
  • Sima polifoam hengerek - Az optimális választás azok számára, akik nem tudják elviselni az egyenetlenségeket az smrhenger felületén. A sima habszivacs hengerek a jóga- és pilates-gyakorlatok népszerű segédeszközei is.

Masszázshenger - henger SMR
Masszázs henger

Vibrációs henger SMR
Vibrációs henger

Sima henger SMR
Sima habszivacs henger

SMR henger - Méretek

  • SMR henger 45 cm - Ha nyakmasszírozó SMR henger a vágyad, akkor a 45 cm-es vagy annál rövidebb hosszméret a legjobb választás. A legkisebb modellek hátránya, hogy csak a nyak vagy végtagok koncentrált kezelésére alkalmasak, de elégségesek lehetnek a hát masszírozásához is. A masszázslabdák vagy mini SMR hengerek a legkisebb izomcsoportokat is sikeresen fel tudják lazítani.
  • SMR henger 60 cm - A nagy hosszúságnak köszönhetően ezek a hengerek jobban alkalmasak az egész test masszírozására, főleg hölgyek és nem túl nagytermetű féfiak esetén.
  • SMR henger 90 cm - Ezek a leghosszabb izomlazító hengerek, melyek nagyon kedveltek jóga és pilates gyakorlásánál.

SMR henger - Hogyan válasszunk?

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik rehabilitációs izomlazító henger a megfelelő számodra, akkor segítünk.

  1. Gondold át, hogy mire fogod használni a nyújtó hengert. Ha nem tudod eldönteni, egy 3in1 SMR henger lehet a megoldás, amelyet masszírozáshoz, erősítéshez és általános edzéshez is használhatsz.
  2. Fontos a méret. A rehabilitációs SMR henger mérete változó. Léteznek kisméretű modellek, míg a legnagyobbak akár a 100 cm-es nagyságot is elérhetik. Ha hátgyakorlatokhoz van szükséged izomlazító henger segítségére, mindenképpen vedd figyelembe a magasságodat, testsúlyodat és vállszélességedet.
  3. Ne becsüld alá az izomlazító henger szerkezetének fontosságát. Ha nagyon érzékenyek az izmaid és a bőröd, akkor felejtsd el a durvább, dudoros felületű modelleket. Szintén figyelj az SMR henger anyagára. Minél gyakrabban fogod használni, annál fontosabb, hogy erős, tartós anyagból készüljön.
  4. Az SMR henger ára a felhasznált anyagok típusától és minőségétől függően változik. Míg a hagyományos masszázshenger és SMR henger modellek ára néhány ezer forint, a vibrációs hengerekért több tízezer forintot is ki kell fizetni.

SMR henger gyakorlatok

A világhálón számos oktatóvideót találsz a az SMR henger gyakorlatokkal kapcsolatban, most csak röviden összefoglaljuk a legjellegzetesebb felhasználási módokat.

  1. Futóknak - nagyon fontos a comb külső részének kezelése, ahol az illiotibiális szalag fut. Hosszútávfutók számára fontos terület ez, egyben a farizom és medencekörnyéki izmok kezelésével.
  2. Ülőmunkát végzőknek - a hátsó comb rövidülésre hajlamos izomzatának kezelése a legfontosabb. Nem elhanyagolható a vállöv és nyak SMR henger gyakorlatok napi, rutinszerű alkalmazsa sem.
  3. Kondizóknak - például a helyes guggolás elvégzése érdekében a vádli, elülső és hátsó comb SMR hengeres kezelése még pihenőnapokon is fontos.

i

A sima felületű habszivacsól készült henger jóga és pilates gyakorlására is alkalmas. Ha szereted a vízi sportokat, próbáld ki a vízben használható polifoam hengert. Alkalmas segédeszközként az úszás megtanulásához, és az aqua fitness gyakorlatokhoz is használják.

Sport henger

Az SMR henger már kinőtte a fizioterapeuták és rehabilitációs szakemberek rendelőit. Minden aktív sportoló repertoárját kell, hogy képezze egy sport henger. A futások vagy edzések utáni levezetés fontos része az izmok fellazítása. Fontos, hogy a sport henger használata ne korlátozódjon csak az edzés utáni rövid periódusra. Az izomrostokban keletkező csomókat napi szinten fontos átdolgozni, hogy az izomzat rugalmas maradjon. A sérülések megelőzése szempontjából ez rendkívül fontos.

Az összes izomcsoport kezelésére különböző méretű és felületű sport hengerek kaphatók. A legkisebbek a talpmasszírozó hengerek, a leghosszabbak pedig a pilates hengerek. A felületet illetően, a tevékenységgel még csak ismerkedők számára jobb a sima felület, aztán folyamatosan át lehet térni a rücskös sport hengerekre.

SMR henger ár

A legolcsóbb SMR henger típusok ára 3-5 000 forint körül indul. Ezek többnyire habból készült modellek, amelyek alkalmasak jógához és pilates-hez, de finom, gyengéd masszázshoz is érzékeny bőrrel és izomzattal rendelkező egyének esetén. A keményebb, dudoros felületű smrhenger típusok ára 5-10 000 forint között indul, de léteznek jóval drágább modellek is. A legdrágábbak a vibrációs hengerek, amelyekért több tízezer forintot kell kifizetni.

i

Ha szeretnéd a legjobb árat kifogni a neked tetsző SMR henger modellért, akkor látogasd meg olcsó rehabilitációs SMR henger modellek oldalunkat, ahol ár szerint rangsoroltuk a termékeket. Ha mások véleményét is szívesen figyelembe veszed választáskor, akkor mindenképp látogass el rehabilitációs SMR henger vélemények oldalunkra, ahol különféle paraméterek szerint rangsoroltuk a termékeket, mint például népszerűség, vásárlói vélemények, akciós ár, és panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Stormred Roller 33cm - kék Szállításra kész > 10 db
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: kék
2 690 Ft

2.
Stormred Roller 45cm - fekete Szállításra kész > 10 db
SMR henger - méretei: 45 × 13,5 cm, színe: fekete
3 790 Ft

3.
Stormred Roller 45cm - narancs Szállításra kész > 10 db
SMR henger - méretei: 45 × 13,5 cm, színe: narancssárga
3 390 Ft

Még több
87 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Stormred Roller 33cm - kék - SMR henger
Típusok
4,6 63×
Stormred Roller 33cm - kék
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: kék
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref003
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
GymBeam Fitness Roller Black Edzőhenger - SMR henger Típusok
4,8 42×
GymBeam Fitness Roller Black Edzőhenger
SMR henger - méretei: 30 × 14 cm, színe: fekete
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym186
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
Sharp Shape Foam roller 90 blue
SMR henger - méretei: 90 × 15 cm, színe: kék
12 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTkn1358
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 30×
Triggerpoint Grid 1.0 - 13'- Black
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: fekete
16 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtg004
Stormred Roller 45cm - fekete - SMR henger
Típusok
4,8 56×
Stormred Roller 45cm - fekete
SMR henger - méretei: 45 × 13,5 cm, színe: fekete
Szuper ár
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref001
Stormred Roller 45cm - narancs - SMR henger
Típusok
4,8 56×
Stormred Roller 45cm - narancs
SMR henger - méretei: 45 × 13,5 cm, színe: narancssárga
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref002
4,6
Stormred Foam roller 90x15 cm
SMR henger - méretei: 90 × 15 cm, színe: zöld
Szuper ár
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpek01
Stormred Roller 33cm - zöld - SMR henger
Típusok
4,6 63×
Stormred Roller 33cm - zöld
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: zöld
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref005
Stormred Roller 33cm - szürke - SMR henger
Típusok
4,6 63×
Stormred Roller 33cm - szürke
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: szürke
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref009
Blackroll Fekete - SMR henger
Típusok
4,9 87×
Blackroll Fekete
SMR henger - méretei: 30 × 15 cm, színe: fekete
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT876
Blackroll Sárga-Fekete - SMR henger
Típusok
4,9 87×
Blackroll Sárga-Fekete
SMR henger - színe: fekete
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT878
Sharp Shape habhenger 30 cm, sárga-fekete - SMR henger Típusok
4,0
Sharp Shape habhenger 30 cm, sárga-fekete
SMR henger - méretei: 30 × 15 cm, színe: fekete és sárga
4 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss900
4,5
GymBeam Foam Roller Black
SMR henger - méretei: 60 × 15 cm, színe: fekete
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym197
Stormred Roller 33cm - piros - SMR henger Típusok
4,6 63×
Stormred Roller 33cm - piros
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: piros
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref004
3,5
GymBeam Vibrációs henger V-Roll gyakorlatokhoz
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: szürke
25 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym198
Blackroll Mini, fekete - SMR henger Típusok
4,9 13×
Blackroll Mini, fekete
SMR henger - méretei: 15 × 5,3 cm, színe: fekete
5 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms1977
Kine-Max Professional Massage Foam Roller - Masszázshenger - Candy - SMR henger Típusok
4,8 71×
Kine-Max Professional Massage Foam Roller - Masszázshenger - Candy
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: sárga
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms2200
4,8 30×
Triggerpoint Grid 1.0 - 13'- Orange
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: narancssárga
16 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtg003
4,9
Thera-Band talpmasszírozó henger
SMR henger - színe: kék
4 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0891
Lifefit A01 Jóga henger türkiz - SMR henger Típusok
4,7 53×
Lifefit A01 Jóga henger türkiz
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: türkiz
5 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc0011
Sharp Shape habhenger 30 cm, kék-fekete - SMR henger Típusok
4,0
Sharp Shape habhenger 30 cm, kék-fekete
SMR henger - méretei: 30 × 15 cm, színe: fekete és kék
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss901
4,8 30×
Trigger Point Grid 1.0 - 13´- Rainbow
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: piros és zöld
17 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtri006
Sharp Shape Roller 2in1 green - SMR henger Típusok
4,4 26×
Sharp Shape Roller 2in1 green
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: zöld
7 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkn1334
GymBeam Fitness Roller Green Edzőhenger - SMR henger Típusok
4,8 42×
GymBeam Fitness Roller Green Edzőhenger
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: zöld
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym185

SMR Henger

cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

SMR Henger

A SMR Henger kategóriában összesen 87 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó SMR Henger Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább SMR Henger A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb SMR Henger A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: SMR Henger vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ