A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Joma Top Flex 616 UK 12

Termékkatalógus
Joma Top Flex 616 UK 12
Cipő - kopásálló talp
Kód:  SPT6663 Termékszám:  9996055053393

Joma Top Flex 616 UK 12

A Joma Top Flex 616 lábbeli UK 12-es méretben a párnázásnak köszönhetően maximális kényelmet biztosít, és a megerősített gumis szélek tökéletesen védik a lábad. A rendkívül könnyű, rugalmas talp tartós, enyhén párnázott, amely lehetővé teszi a teremfoci és egyéb sportok üzését. A cipő egy profi játékosnak sem fog csalódást okozni, a minőség és a modern dizájn garantált.

Legfontosabb jellemzői 

  • Kényelmes és rugalmas
  • Kopásálló talp 
  • Kiváló bőrminőség
  • Erősített gumi orr 
  • Modern design
  • Csak 250 g tömegű 
  • UK méret 12

Ne feledkezz meg a tisztításról sem! 

A rendszeres gondozás nagyban növeli a lábbeli életét, és megtartja annak formáját. Sportolás után fontos, hogy a cipőt alaposan kiszárítsd, azonban ne érje közvetlen napfény - a forró levegő ugyanis károsíthatja az anyagot. Emellett minden bőrcipő előnyöses tulajdonságokkal bír, ha megfelelően impregnálva van. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Joma Top Flex 616 UK 12
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Joma Top Flex 616 Fluor Narino Rojo Azul Sala velikost 12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Joma Top Flex 616 Fluór Narino Rojo Azul Sala, veľ. 12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Joma Top Flex 616 Fluor Narino Rojo Azul Sala vel. 12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Joma Top Flex 616 Fluor Narino Rojo Azul Sala vel. 12.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ