Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016)

Termékkatalógus
Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016)
Elektromos kerékpár - 36V Li-Ion akkumulátor, 11aH, Impulse 2.0 250W motor, Magura hidraulikus fékek, alumínium váz, kerék mérete 28"
Kód:  NEKK211b3 Termékszám:  NEKK211b3

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016)

Élvezze a kényelmes utazást, mint még soha. Overcome még a legmeredekebb hegyek, vagy akár a leghosszabb távolságot könnyedén. Akár egy szerelmes kerékpáros utak, vagy szüksége van egy praktikus jármű egy kört a városban, vagy dolgozni. Univerzális Kalkhoff pedelec Agatti Impulse 7 HS 7G - Hullám kap egy napi utazás egy teljesen új dimenziót.

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális pedelec (alkalmas férfiak és nők egyaránt)
  • hosszú távú
  • 250 W teljesítményű motor
  • Sima váltást terhelés alatt is
  • Alumínium váz
  • Gyakorlatilag elhelyezett vezérlők
  • Gyakorlati LCD kijelző
  • Hatékony kormány fékek, a fékpedál klasszikus
  • Első és hátsó lámpák
  • sárvédők
  • hátsó rack

Akár 135 km egyetlen feltöltéssel

Csatlakozzanak még a legtávolabbi, gond nélkül. A legalacsonyabb szint segítség elektrokolo Kalkhoff Impulse Agatti 7 HS 7G - Hullám utazik akár 135 km (egy feltöltéssel). Még azok leghosszabb túrák így semmi sem áll az úton.

Comfort minden irányban

Amellett, hogy egy tekintélyes célba, akkor is várom, hogy szokatlanul kényelmes használatot biztosít. Mert lehet virtuálisan elhelyezni ellenőrzések kormány része, kényelmes állítható ülés és a második generációs Impulse Motor 2.0. 250 W teljesítményű motor Impulse 2.0 is fel van szerelve technológia Érzékelőeltolási technológia teszi, hogy váltani simán, még terhelés alatt is. Kivéve ellenőrzések díszítik a kormány részét LCD kijelzőn. Az elegánsan megjeleníti az összes fontos információt. Információ az akkumulátor szint segítség, az aktuális sebesség és a megtett távolság, így Ön mindig előtte és egy közös helyen.

első a biztonság

Több mint 95 éves tapasztalattal rendelkezik a német gyártó Kalkhoff termékek a márka biztosan alá. Minden beszéd első látásra látható hangsúlyt a biztonságra a felhasználó, amely rákerül minden termék. Sem kivétel Kalkhoff pedelec Agatti Impulse 7 HS 7G - Hullám. És fel van szerelve számos biztonsági funkciók. Az első és legfontosabb, beszélünk hatékony řidítkových Magura fékek miatt az Ön haladási mindig ellenőrzés alatt. Van is egy klasszikus pedál fék, amely akkor aktiválódik, azáltal, hogy a pedálok hátra. Miután az első és hátsó lámpák, mind parkoló fény funkció. Végül, értékelni fogja az első és hátsó sárvédő, amelynek köszönhetően nezašpiníte még esős időjárás.

 

Paraméterek

Specializáció
Utazó Kész!
Rendeltetése
Férfi, Női Kész!
Váz mérete
S, L Kész!
Szín
Szürke Kész!
Megtehető távolság
0 km Kész!

Kerékpár típusa

Specializáció
Utazó Kész!

Rendeltetés

Rendeltetése
Férfi, Női Kész!

Méret

Váz mérete
S, L Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság
0 km Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kalkhoff Agatti Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey (2016).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ