Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 (2016)

Termékkatalógus
Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 (2016)
Elektromos kerékpár - Li-Ion 36V akkuk, 11 Ah, 250W-os Impulse 2.0 motor, Magura hidraulikus fékek, L/55 méretű alumínium váz, 28" kerék
Kód:  EKK211b4 Termékszám:  615520228
Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 (2016) Megszűnt

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 (2016)

Kerék mérete:

28"

Váz:

Alumínium

Villa:

Fék:

Tárcsafék

Hátsó váltó:

Első váltó:

Hajtókar:

Kazetta:

Gumi:

Schwalbe Energizer Life

Kerék súlya:

Kerékpározz olyan kényelemben, mint eddig még soha. Győzd le a legmagasabb hegyeket, vagy a leghosszabb távokat a legkisebb erőfeszítéssel. Akár a kerékpározás szerelmese vagy, akár praktikus városi közlekedési eszközre van szükséged, az univerzális Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G - Wave elektromos kerékpár a mindennapi ingázásban új távlatokat nyit.

Főbb tulajdonságai

  • Univerzális elektromos kerékpár (férfiaknak és nőknek egyaránt)
  • Hosszú hatótáv
  • 250 W-os erős elektromos motor
  • Folyamatos váltás terhelés alatt is
  • Alumínium váz L/55 cm méretben
  • Praktikusan elhelyezett kezelők
  • Praktikus LCD kijelző
  • Hatékony kormány, klasszikus kontrafék
  • Első és hátsó lámpa
  • Sárvédő
  • Hátsó csomagtartó

Tegyél meg egy töltéssel akár 135 km-t

Gond nélkül juthatsz el a legmesszebben fekvő helyekre is. A Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G - Wave a legkisebb segítséggel akár 135 km megtételére is képes egyetlen feltöltéssel. Még a leghosszabb út sem jelent akadályt.

Kényelem minden irányban

A lenyűgöző teljesítmény mellett használata minden eddiginél egyszerűbb. Ezt segítik elő a kormányon praktikusan elhelyezett kezelők, a kényelmes állítható ülés és a második generációs Impulse 2.0 motor, ezen kívül a motort Shift Sensor technológiával szerelték fel, így még terhelés alatt is képes váltani. A kezelők mellett szintén a kormányon található az LCD kijelző, amely elegáns stílusban jeleníti meg a fontos információkat. Így az akku, az aktuális sebesség és a távolság mindig szem előtt lesz.

Első a biztonság

A német Kalkhoff gyár több mint 95 év tapasztalattal rendelkezik. Első pillantásra látszik, hogy minden tekintetben a felhasználó biztonságát tartják szem előtt. A Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G - Wave is ezt igazolja, mivel számos biztonsági funkciót kapott. Először is ott a Magura fék, amellyel mindig megfelelően uralhatod a kerékpárt, továbbá a klasszikus kontrafék, amelyet a pedál hátrafelé tekerésével aktiválhatsz. Ezt követi az első és a hátsó lámpa parkolófény funkcióval. Végül, de nem utolsósorban az első és a hátsó sárvédő, így még esős időben sem leszel piszkos.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Agattu Impulse 7HS 7G Welle Grau L / 55 cm (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Agattu Impulse 7HS 7G Welle Grau L / 55 cm (2016).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ