A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU ApF HU

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (modell 2015/2016)

Termékkatalógus
Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (modell 2015/2016)
Elektromos kerékpár - Li-Ion 36V, 14.5Ah, 2.0 Impulse 250W motor, Magura hidraulikus fékekkel, alumínium keret mérete M/50cm, kerék mérete 28"
Kód:  EKK211b6 Termékszám:  615522357
Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (modell 2015/2016) Megszűnt

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (modell 2015/2016)

Keres egy megfelelő elektromos kerékpár a városba, és hosszabb utak? Ha azt szeretnénk, hogy még hatékonyabb jó futásteljesítmény egy feltöltéssel? Urban Kalkhoff pedelec Agatti Impulse 7 HS bézs alumínium keret Hullám 50 cm, és egy erőteljes központi meghajtó Impulse II ugyanúgy.

Háromféle támogatás szintje és a tartomány egy feltöltéssel akár 180 km-t. Relaxáló kört biztosítja az optimális súlyelosztást és 7rychlostní Shimano Nexus.

A fő előnyök

  • Tartomány egy feltöltéssel 180 km
  • 3 szintű támogatás
  • 7 sebességes váltó
  • Erős motor 250wattový
  • Teljesen kész
  • Az akkumulátor töltését csak 4 óra

megbízható meghajtó

A központ motor Impulse II 250 W alakult ki Németországban. Köszönhetően a kiváló minőséget nyer több független tesztek. Mintegy érdekel elég energia impulzus teljesítményű akkumulátor Li-Ion 36 V / 522 Wh, ami elég ahhoz, hogy töltse fel mindössze négy óra.

A motor csak akkor aktiválódik, ha a pedálokat és automatikusan kikapcsol, ha eléri a sebesség 25 km / h. Abban az esetben, ha a teljesítmény vagy a motorral, lovagol egy elektromos ugyanaz, mint a normál közúti kerékpár.

Ergonómia és berendezések

Kalkhoff pedelec Agatti Impulse 7 HS alacsony frame Hullám egyesíti a kényelmet és alacsony hőkezelés. A rendezés nagyon szelíd automatikus megszakításával tolóerő a váltás. Hidraulikus felni fékek Magura HS11 biztosítja a biztonságos megállás minden helyzetben.

A kerékpár teljesen felszerelt hordozó, állvány, sárvédők, pumpa, és természetesen az első és hátsó lámpa. A funkciók e-kerékpárok áttekintést az LCD Impulse Compact LCD gomb segítséget tartja a kerekeket.

Hogyan válasszuk ki a elektromos kerékpár?

  • Az alapja egy keret, amely ebben az esetben alkalmas mind a férfiak és a nők. A magassága a keret hatással van ülőhely a kerékpáros és a kényelmet vezetés közben. Meghatározásakor a megfelelő hasmagasság, vegye figyelembe testmagasság cm és az ülés cső hossza cm-ben. A mellékelt képet lehet keresni konkrét ajánlásokat.
  • Egy másik fontos pont az, hogy az. Lovagolni csak a város egy rövidebb útvonalat? Akkor meg kell kisebb teljesítményű elektromos kerékpár alacsony futásteljesítmény. Azonban, ha azt akarjuk, hogy menjen még messzebbre, vagy dombos terep, válasszon egy erősebb modellt. Az elektromos kerékpár erősebb motor ad elegendő mozgásteret a hegyek.
  • Amikor kiválasztja berendezések úgy, mert minden hiányozni fog kell megvásárolni. Sokkal jobb, hogy használjon olyan tartozékokat kifejezetten az elektromos kerékpár, mint néhány unbranded.
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (modell 2015/2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (model 2015/2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kalkhoff Agatti Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (model 2015/2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Impulse Agatti 7 HS - Wave - Absinthbeige (Modell 2015/2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Impulse Agatti 7 HS - Wave - Absinthbeige (Modell 2015/2016).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ