30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Keen Newport H2 Fekete 14

Termékkatalógus
Keen Newport H2 Fekete 14
Szandál férfiak a vízbe, kényelmes, tartós amerikai mérete 14; EU 47,5
Kód:  SPT12315 Termékszám:  871209011858

Keen Newport H2 Fekete 14

Užijte si pohodlnost turistiky v různorodých podmínkách. A férfi szandál Keen Newport maradsz ki egyszerűen meghökkenthetik. Sokoldalú cipő a szellőztető rendszer hűtés a forró nyári napokon, miközben lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a szárazság a víz. Köszönhetően a speciális anyagból cipő száraz, mielőtt te is tudod.

Az előnye, szandál talp is olyan minőségű, hogy védi a lábát, de nem azt a természetes mozgását. A talpbetét anatómiai kialakítású, hogy támogatást nyújtson az íve a lábad, és véd a nem kívánt elcsúszását, és egyéb balesetek vezető esetleges sérüléseket. Minden feltétel tökéletesen tapad a lábát, de nem korlátozza Gáztömörség vagy kellemetlenséget.

Szandál Keen Newport, mint a többi cipő az azonos márka is jellemző fokozott védelme helyett toe cipőt. Értékelje ezért főként a nehéz terepen, amely fokozott kockázatát hordozza a sérülés a lábujjak. Forradalmi is a talpa cipő, köszönhetően többirányú minta finom bemetszések cipő illik jobban a felszínen, és lehetővé teszi a jobb megérinti a mozgékonyabb és könnyebb járás. 

A fő előnye a szandál Keen Newport

  • Alkalmas visel minden körülmények között, száraz és vizes
  • Készült egy speciális gyorsan száradó anyagból, amely lehetővé teszi mozgás a vízben
  • Kiváló minőségű cipő talpa erősített EVA középtalp Metatomical védelmet és kényelmet a lábát
  • Kiválóan tapad a felületre a lábszár és a pályák könnyen mozgását a terepen
  • Ellenáll a támadás a tengervíz, sár és a por
  • Szabadalmazott lábujj védelem
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Keen Newport H2 Fekete 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Keen Newport H2 black 14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Keen Newport H2 black 14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keen Newport H2 Schwarz 14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keen Newport H2 Schwarz 14.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ