A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Keen Newport H2 vízköpő / bossa nova 10.5

Termékkatalógus
Keen Newport H2 vízköpő / bossa nova 10.5
Szandál férfiak a vízbe, kényelmes és tartós méret US10,5, EU 44
Kód:  SPT12287 Termékszám:  887194610150
Keen Newport H2 vízköpő / bossa nova 10.5 Megszűnt

Keen Newport H2 vízköpő / bossa nova 10.5

Užijte si pohodlnost turistiky v různorodých podmínkách. A férfi szandál Keen Newport maradsz ki egyszerűen meghökkenthetik. Sokoldalú cipő a szellőztető rendszer hűtés a forró nyári napokon, miközben lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a szárazság a víz. Köszönhetően a speciális anyagból cipő száraz, mielőtt te is tudod.

Az előnye, szandál talp is olyan minőségű, hogy védi a lábát, de nem azt a természetes mozgását. A talpbetét anatómiai kialakítású, hogy támogatást nyújtson az íve a lábad, és véd a nem kívánt elcsúszását, és egyéb balesetek vezető esetleges sérüléseket. Minden feltétel tökéletesen tapad a lábát, de nem korlátozza Gáztömörség vagy kellemetlenséget.

Szandál Keen Newport, mint a többi cipő az azonos márka is jellemző fokozott védelme helyett toe cipőt. Értékelje ezért főként a nehéz terepen, amely fokozott kockázatát hordozza a sérülés a lábujjak. Forradalmi is a talpa cipő, köszönhetően többirányú minta finom bemetszések cipő illik jobban a felszínen, és lehetővé teszi a jobb megérinti a mozgékonyabb és könnyebb járás. 

A fő előnye a szandál Keen Newport

  • Alkalmas visel minden körülmények között, száraz és vizes
  • Készült egy speciális gyorsan száradó anyagból, amely lehetővé teszi mozgás a vízben
  • Kiváló minőségű cipő talpa erősített EVA középtalp Metatomical védelmet és kényelmet a lábát
  • Kiválóan tapad a felületre a lábszár és a pályák könnyen mozgását a terepen
  • Ellenáll a támadás a tengervíz, sár és a por
  • Szabadalmazott lábujj védelem
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Keen Newport H2 gargoyle/bossa nova 10,5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Keen Newport H2 gargoyle/bossa nova 10,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keen Newport H2 Wasserspeier / bossa nova 10.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keen Newport H2 Wasserspeier / bossa nova 10.5.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ