Slevy s AP+ Shop roku

Kempa Bottle

Termékkatalógus
Kempa Bottle
Kulacs - űrtartalom: 750 ml
Kód:  SPT4532 Termékszám:  4051309331469

Kempa Bottle

Szerezzen be kedvenc sporttevékenységéhez egy eredeti ivópalackot a minőségi kiegészítők vezető gyártójától. A Kempa Bottle formatervezett ivópalackot nemcsak a kézilabda szerelmeseinek ajánlják, de minden aktív sportolónak is. Az egyedi palack maximális komfortot nyújt az iváshoz. Speciális alakját úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe. Ne feledkezzen meg a megfelelő folyadékbevitelről, és élvezze az azonnali felfrissülést az edzések és mérkőzések során!

Alaptulajdonságok

  • Speciális ivópalack a népszerű kézilabda-kiegészítők gyártójától
  • Eredeti és kifinomult kivitelezés
  • Egyedi design Kempa felirattal
  • Ergonomikusan kialakított palack
  • Kihúzható dugó a gyors és könnyű kinyitáshoz
  • Űrtartalom: 750 ml

Eredeti és kifinomult kivitelezés

Az elegánsan kivitelezett fehér palack, speciális világoskék kupakkal biztosan felkelti majd az érdeklődését. Egy praktikus kihúzható dugóval is rendelkezik, melynek segítségével gyorsan és könnyen nyitható. Magától értetődő a palackon látható eredeti Kempa logó. Örülni fog a 750 ml-es űrtartalmának is. Mielőtt elindul a mérkőzésre, készítse el kedvenc italát! A Kempa sportpalackkal azonnal akcióba léphet!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kempa Bottle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kempa Bottle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kempa Bottle.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ